Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.910)
Beoordelingen filteren
2.910 resultaten
Waardering van reizigers
1.677
734
296
130
73
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.677
734
296
130
73
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 2.910 beoordelingen
19 juni 2018 beoordeeld

Zoals altijd weer genieten in dit fantastische hotel.Mooie,schone kamers,goede keuken en geweldig personeel,vooral Litsa in de bar,en Frantzesca bij de receptie.Dagelijks ook een gevarieerd animatieprogramma.

  • Verbleef: juni 2018, reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 402barts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 juni 2018
Google-vertaling

Dear 402barts,

We would like to express our sincere appreciation for taking the time to share your relaxing holiday experience after your recent stay at the Mitsis Grand Hotel.
We were thrilled to note you had a perfect time on property and that you remained satisfied with all hotel's aspects.
We highly appreciate your wonderful remarks on our welcoming and professional staff teams. Rest assured we will share them, as they are encouraging for all and provide great motivation in order to continue to add value in our services and facilities.
We look forward to welcoming you again, soon in Mitsis Grand Hotel.

Yours Faithfully,
Dona Giourga Guest Relation Manager of Mitsis Grand Hotel
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2018 beoordeeld

Al 14 jaar in de maand mei , genieten wij in dit heerlijke hotel van onze vakantie. Het behoeft dus verder geen betoog dat wij meer dan dik tevreden hier zijn, maar alles klopt hier. Mooie kamers, lekker eten, maar bovenal lief personeel, dat het ons alleen maar naar de zin maakt.
Wij hopen dan ook wederom volgend jaar hier terug te keren, en wie weet, misschien zelfs nog in september as.
Veel liefs aan Litsa, Costa,Dona, Popi, Fanny en alle anderen !!!

Groetjes Elly en Guus Conen valkenburg Nederland

Verbleef: mei 2018
Bedank gacconen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juni 2018
Google-vertaling

Dear gacconen,

We would like to warmly thank you for having chosen Mitsis Grand Hotel for your holiday and for sharing your amazing words - they are much appreciated and motivate us to try even harder to live up to our guests' expectations.
Most of all, we are thrilled to read that our teams managed to create a memorable time for you.

We truly hope to have the pleasure of welcoming you back at Mitsis Grand hotel very soon.
Yours Faithfully,
Dona Giourga Guest Relation Manager of Mitsis Grand Hotel
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit jaar wordt ik 26 jaar en ik bezoek dit hotel al sinds mijn 11e! Het is gewoon een fantastische plek! Het personeel, eten en ligging zijn voor ons doorslaggevend om steeds terug te komen. Vooral de guest relation manager Donna is ontzettend gastvrij en geeft ons het gevoel van 'thuis' zijn!

Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
1  Bedank Pattyenmaik
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 juni 2018
Google-vertaling

Dear Pattyenmaik,

Thank you for your kind comments posted online regarding your holiday in Mitsis Grand Hotel, your second "HOME".
We are delighted you enjoyed a great stay on property once again and we would like to thank you for praising our team members' hospitality and friendliness, as it's always a pleasure to be able to pass on such appreciative comments to our staff and it certainly motivates all of us here at Mitsis Grand Hotel to continue offering the service we are glad to offer. Thank you once more.
We look forward to many opportunities of welcoming you again at the Mitsis Grand Hotel.
Yours sincerely,
Dona Giourga Guest Relation Manager of Mitsis Grand Hotel
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanmiddag aangekomen op het mooie Rhodos in een prachtig hotel Mitsis Grand hotel. Gelegen tegenover het straat op loopafstand naar Rhodos stad. Een aanrader.
OWe zij ontvangen met een heel warm welkom
Thnxxx lieve mensen
In het bijzonder Dona.
We gaan hier zeker een hele mooie vakantie beleven

Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
Bedank Sandra W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juni 2018
Google-vertaling

Dear Sandra W,

What a fantastic review posted online! The whole Mitsis Grand Hotel cannot thank you enough for your praising words. It was indeed our pleasure! We aim to give all of our guests a wonderful experience and to greet everyone with smile.
All of our team will be excited to hear that you speak so highly of them as they really want everyone to enjoy an idyllic stay.
We wish to see you soon on property and we will once again be ready to give you only the best in service and hospitality. Thank you so much once again!

Sincerely Yours,
Dona Giourga Guest Relation Manager of Mitsis Grand Hotel
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze 9de keer in dit hotel. Zoals steeds is het weer schitterend. Ongelooflijk lekker eten in alle restaurants. Personeel staat je steeds te woord met de glimlach. Iedereen maakt het je naar je zin. Het is echt thuiskomen.
Dona is een geweldige vrouw. Ze kent haar klanten en antwoord je op alle vragen.
In de restaurants vind je werknemers die met veel liefde en veel kennis je eten serveren. In het main restaurants zijn de keuzes niet te overzien. Zoveel lekkers bij elkaar.
Ook aan de bars zijn de mensen zo begaan met je drankjes... nieuwe cocktails... alle dagen opnieuw. Aan de receptie staan ze je steeds met plezier te woord.
Dit hotel is een geweldige aanrader. En de ligging is fantastisch. Op 500m van de Mandraki en de oude stad. Bar street en winkeltjes vind je direct achter de hoek.

Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
Bedank Sandra D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM_Mitsis_Grand, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juni 2018
Google-vertaling

Dear Sandra D,

Many thanks for taking the time to write us a detailed review about your recent stay at Mitsis Grand Hotel. We highly appreciated for your kind compliments on our property and service with special mention to the room, the breakfast, our enviable location and especially the service provided by the staff. Your review is a huge motivation for all of our team to keep up the good work and continue to offer a better service. Once again, thank you and we wish to welcome you back into our property at the soonest.

Warm regards,
Dona Giourga Guest Relation Manager of Mitsis Grand Hotel.
grandhotel.guest@mitsishotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken