Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (371)
Beoordelingen filteren
371 resultaten
Waardering van reizigers
101
121
84
31
34
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
101
121
84
31
34
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 371 beoordelingen
Beoordeeld op 21 juni 2018 via mobiele applicatie

Ontzettend fijn en schoon hotel.
Koelkast en föhn aanwezig.
Airco werkt goed WiFi is wel slecht .
Bed is goed.
Zwembad is erg goed bijgehouden.
Vriendelijk personeel, elke dag schone handdoeken.
S’morgens kan je gratis koffie/ thee/ water , cakes en koek nuttigen.
Vriendelijk personeel.
Ontbijt kan je nuttigen in een hotel iets verderop.
Ontbijt is wel eenzijdig maar er is genoeg keuze.
Je zit op loopafstand bij het oude centrum
Maar ook bij het strand.
Supermarkt om de hoek!

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank PiaN195
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 februari 2018 via mobiele applicatie

Voor het eerst in dit hotel en kan het er best vinden kamers zijn schoon personeel is vriendelijk wat wil je nog meer ik zit op de eerste verdieping moet wel wennen aan het lawaai ik heb een kamer aan de wegkant verder is de badkamer goed gevuld met shampoo zeep en dergelijke vriendelijke receptie en gratis wifi door het hele gebouw

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank 567jans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2017

Prima stadshotel, keurige maar kleine kamer. Geen ontbijtservice maar wel onbeperkt koffie en cakes in lobby. Een volledig ontbijt zou zeker aanwezig moeten zijn daar je verplicht bent in de buurt te zoeken waar enkel n Engels ontbijt wordt aangeboden.

Kamertip: We komen hier 2 x per jaar en ondanks toezeggingen van het Hotelmanagement is nog steeds niets gedaan aan n stabiele internetverbinding. Veel lawaai overlast door het openen en sluiten van de hotelkamer deuren
Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank albertv388
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 november 2016

Goede locatie, plezierige atmosfeer en in de buurt van leuke eetgelegenheden en winkels.
Op loopafstand van de oude stad.De ( superior) kamers zijn mooi en eenvoudig ingericht, echter, ruimte voor zitgelegenheid ( behalve dan het balkon ) is er niet. Daarnaast was de WIFI verbinding in de kamer ( begane grond ), behalve dan in de lobby, zeer zwak of geen. Ook de tv had enkel een Grieks kanaal en een paar buitenlandse nieuwskanalen zou geen overbodige luxe zijn. Voor een echt ontbijt moet je buiten de deur. ( tip : Lydia hotel op 150 meter een uitgebreid buffet voor € 7 p.p.)

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank albertv388
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2016 via mobiele applicatie

Leuk 3 sterren hotel tussen oude en nieuwe stad. Binnen no time ben je aan oost(en havens), noord of west kant aan de zee. De nieuwe stad recht voor het hotel en in 15 minuten ben je ook in de oude stad.

Ontbijt genoten we 200 stapjes verderop in een redelijk lopend ontbijt buffet. Op beide locaties vriendelijke Griekse mensen die redelijk Engels praten. Wat in taal mankeerd compenseren ze in hulpvaardigheid.

Hotel ligt aan een drukke doorgaande 1 richtings straat en het hotel is wat gehorig. Beste om aan de achterzijde bij het zwembad te zitten en ramen dicht.

Voor de rest goed geslapen in het lekkere 2 bij 2 meter bed en nette 3 sterrenkamer. Douche was wel wat aan wat liefde toe. Wel vrij recent vernieuwd allemaal.

Elke dag krijg je nieuwe grote handdoeken. Bed word opgemaakt, dweil er door en prullebakjes leeg. Wc rollen krijg je ook nieuw.

Kamer heeft verder een gratis kluis en een LG flatscreen met Griekse zenders. 2 zenden er vanaf 22:00 Engelse series en films uit echter.

Mocht je hier logeren, begroet dan de lieve speelse Fox. De rode tijger hotel kater, die dit jaar geboren is en muizenvanger deluxe in de lobby speelt.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Johan P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken