Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (164)
Beoordelingen filteren
164 resultaten
Waardering van reizigers
130
23
4
1
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
130
23
4
1
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 164 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juli 2018 via mobiele applicatie

Ik kan iedereen dit hotel van harte aanraden. Wij hadden een junior suite op de begane grond waarbij ze ter compensatie van het gemis aan uitzicht een privé-jacuzzi hadden aangelegd. Het personeel is heel vriendelijk en tweemaal per dag maken ze de kamer schoon en krijg je schone handdoeken.

De service is echt uitstekend. In de kleine dingen zoals iedere avond een snoepje op je kussen, als in het meedenken. Op onze laatste dag wilden we iets eerder eten vanwege onze vlucht. Het was geen probleem om de kok onze bestelling door te geven en te eten voordat het restaurant officieel open zou gaan.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank helmigjank
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Polichronis L, Owner van Kouros Exclusive, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2018
Google-vertaling

Dear Helmig, thank you for writing this great review. We’re feeling really happy to read that you enjoyed your holiday in our place and in the island of Rhodes. Please note that you’re always welcome for another one stay in our Hotel. We hope to see you again soon! For now, take good care.

Our Best Regards,

Kouros Exclusive

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 12 mei 2018 via mobiele applicatie

Dit kleine hotel is echt anders; het heeft een verrassende architectuur; modern met een artistiek tintje. De kamers zijn mooi en groot genoeg. Er is een mooi zwembad met een bar, de hotel crew is erg vriendelijk (in het algemeen zijn de Grieken zijn veel vriendelijker in vergelijking met Italianen en de Fransen) .
Het restaurant serveert goed vers voedsel en heeft geen buffet.
Falariki ligt zeer dicht bij de mooie middeleeuwse stad Rhodos.

1  Bedank pwmc17
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Polichronis L, Owner van Kouros Exclusive, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juni 2018
Google-vertaling

Thank you for this review! We enjoyed every single word of it. Hopefully we can see you having another one stay anytime soon. Till next time!

Our Best Regards,

Kouros Exclusive

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2017 via mobiele applicatie

Heerlijke vakantie hier gehad. Kamer dik in orde, personeel super vriendelijk - doen er alles aan om er een fijn verblijf van te maken, ontbijt dat voldoende afwisseling biedt, heerlijk eten in het restaurant. Kortom top! Enige minpunt is de wifi die het soms laat afweten, verder geen minpunten! Aanrader!

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank katoo94
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Polichronis L, Manager van Kouros Exclusive, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your feedback! We are happy that you enjoyed you stay and we hope to welcome you again in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2017 via mobiele applicatie

Heel mooi en uitstekend verzorgd hotel! Prachtige kamer met eigen terras. Iedere dag een heerlijk en gevarieerd ontbijt. Restaurant serveert overheerlijke gerechten en het personeel is heel gastvrij en vriendelijk. Een heerlijke vakantie gehad op Rhodos mede dankzij dit hotel!

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank guidos968
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Polichronis L, Manager van Kouros Exclusive, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your feedback! We are happy that you enjoyed you stay and we hope to welcome you again in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2017 via mobiele applicatie

Fijn hotel, uitgebreid ontbijt met elke dag wel iets anders. Wij zaten eerst in een junior suite in het hoofdgebouw, prachtige moderne kamer, veel ruimte. We zijn verhuisd naar een juniorsuite in de buurt van het zwembad, vonden wij iets gezelliger, meer wind en wat leven om je heen. Prima zwembad, maar in juli vonden wij het te warm om daar te liggen. Veel stranden in de buurt, nog geen halve km van het nudist beach, perfect, kan je lopend naar toe. Faliraki kan ook lopend, is zo'n 10 minuten. Wij gaan nog een keer terug!

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Geertje G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Polichronis L, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν van Kouros Exclusive, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guests,
We would like to thank you for taking the time to write online your comments.We are pleased that you enjoyed your stay with us at Kouros exclusive hotel and we would be delighted to welcome you again to our beautiful island and our hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken