Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wederom Super!!”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa
Beoordeeld als nr. 3 van 70 hotels in Faliraki
4 juni 2017 beoordeeld

Hallo Alle,

Donderdag jl. terug gekomen van Hotel Mitsis Faliraki Beach hotel in Faliraki!
Voor de 2e x hebben wij dit hotel geboekt en de 15 dagen waren geweldig. De ligging aan het strand, de service, de vriendelijkheid, het eten, de mooie schone en ruime kamers, het animatie-team, de serveerders en serveersters in de Lobbybar, de poolbar en de Beachbar en het restaurant waren wederom ontzettend behulpzaam en vriendelijk. Met een speciale dank aan o.a. beide heren Antonis, Georgos en Magda ( zij bracht ons dagelijks in het restaurant naar de tafel ) Al deze mensen hebben er mede voor gezorgd dat onze vakantie meer dan geslaagd was! Wij hadden kamer 389 en deze was meer dan uitstekend! Eveneens de mooi aangelegde tuin met partytenten ivm de warmte waren super goed geregeld. En dan het mooie strand voor de deur, wat wil men meer? Dit keer waren er de nodige gasten uit Scandinavie, Engeland, Rusland, Duitsland en enkelen uit Nederland. Enkele malen met de bus naar Rhodos-Stad was zo geregeld want hij staat elke 20 min. tegenover de hoofdingang.
Onze ervaringen waren beide keren ( vorig jaar en dit jaar dus ) waren niet te overtreffen en we hebben van s,morgens tot s,avonds genoten en komen zeer zeker terug naar dit geweldige mooie en goede hotel terug! Tevens een woord van dank aan de Heren Panayotis en Symiakos die dagelijks even de tijd namen om te vragen of alles naar wens was! Werkelijk super van deze heren!! Voor ons is er op Rhodos maar EEN hotel en dat is en blijft Hotel Mitsis Faliraki Beach!! Tot de volgende keer!! Groet aan allen, Jan en Karin Koullen, Landgraaf, Nederland!!

Kamertip: Vorig jaar zwembadzijde ( zeer goede en ruime kamers ) en ditmaal zeezijde ( eveneens zeer mooie kam ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Jan K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SymiakosM, General Manager van Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juni 2017
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

On behalf of all of us here at the Mitsis Faliraki Beach Hotel. I would like to thank you for taking the time to write a review about your recent stay in our hotel. We are delighted to hear you had a wonderful stay with us and that you enjoyed the friendliness and courtesy of our staff. Your kind words are a true reward for our efforts. Please rest assured that we will pass to everyone your nice comments. We look forward to welcoming you again in our hotel in not too distant future.

Kind regards,
Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.268)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 13 van 1.268 beoordelingen

27 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Eet zaal was zeer slecht eten was bedorven en ook eet pakket voor de excursie was beschimmeld de rest van het hotel was goed maar voor de hoge prijs is het slecht er zijn veel betere hotels in faliraki

Verbleef: Juni, 2016, reisde met vrienden
2  Bedank richard k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SymiakosM, Γενικός Διευθυντής van Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juni 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your review.I am disappointed that you did not rate some aspects of your stay so highly,and you didn't enjoy your food. I do hope to welcome you back in the future.
Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 mei 2017 beoordeeld

Het is iedere keer genieten in dit hotel. Je wordt op je wenken bedient. Eten en drinken is uitstekend. Het personeel doet alles voor je, ze zijn zeer vriendelijk. Het hotel heeft een ideale ligging, meteen aan de zee en in het centrum.

Kamertip: Uitzicht op zwembad
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2017, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Rémon M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SymiakosM, Γενικός Διευθυντής van Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juni 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your positive review and for highlighting the high level of service you received as well as the quality of our food. I am so pleased that you had such a good stay. I do hope to welcome you back in the future.
Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerste week van mei 2017 met mijn gezin hier geweest. Hebben 2 aparte kamers met eigen zwembad geboekt. Kamers zijn prima, niet super groot maar voldoende.
Eten is prima middels het "all inclusive" concept. Voldoende keus, prima gerechten en meeste wordt ter plaatste klaar gemaakt. Ook de thema restaurants zijn top!
Zwembaden aanwezig en voldoende bedjes dus geen gejaag om iets te bemachtigen.
Het hotel is gelegen direct aan zee.
Kortom een prima hotel en goede beoordeling is op zijn plaats

Verbleef: April, 2017, reisde met familie
3  Bedank Gio T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SymiakosM, General Manager van Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 mei 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to make your very positive review of your latest visit. I appreciate your kind comments regarding the service you received from my staff, and am delighted that you enjoyed our food, particularly from our various themed restaurants. I always take great pleasure in meeting my guests and hope to welcome you back for your third visit very soon!
Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi gelegen resort aan de rand van het centrum faliraki waar je in het resort overigens totaal geen last van hebt. Het hotel staat voor Kwaliteit, gastvrijheid en hygiëne en dat is terug te zien aan het personeel en de uitstraling binnen het resort. Uitstekende vakantie gehad en zeker voor herhaling.

In het bijzonder: Nectarion en Svetlana (Beach bar) die er alles aan doen om het naar je zin te maken.

Verbleef: Mei, 2016, reisde met familie
4  Bedank Devin V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SymiakosM, General Manager van Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 september 2016
Google-vertaling

Thank you very much for your very positive review and for highlighting the high level of service you received as well as our great location in Faliraki. I am so pleased that you had such a good stay. I do hope to welcome you back in the future.

Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2016 beoordeeld

We zijn begin mei met 5 personen naar Faliraki Beach geweest en hebben een fantastische vakantie gehad. Het hotel heeft een prachtige ligging en is zeer schoon, alles ziet er prima uit. Het personeel is echt geweldig en iedereen is zeer behulpzaam en vriendelijk; van Eleni die je 's morgens met een glimlach ontvang voor het ontbijt, tot de geweldige gastheer/barman van de beach bar Nectario en al het andere personeel dat er iedere dag weer alles aan deed om het ons naar de zin te maken; kortom geweldige service!

  • Verbleef: Mei, 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank gstormink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SymiakosM, General Manager van Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 juli 2016
Google-vertaling

Thank you very much for your very positive review and for highlighting the high level of service you received as well as our great location. I am so pleased that you had such a good stay. I do hope to welcome you back in the future.
Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was goed, zowel het ontbijt, lunch en diner. Daarnaast kan je gebruik maken van de inpandige restaurants, echter zijn deze vrij druk en hebben wij helaas alleen voor de italiaan kunnen reserveren. De ligging direct aan het strand is ideaal, je kan drinken/drank rechtstreeks halen bij een strandbar!!

Verbleef: Augustus, 2015, reisde met een partner
5  Bedank Jack K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SymiakosM, General Manager van Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 september 2015
Google-vertaling

Thank you for your kind review, I am so pleased that you had such a lovely time. My staff and I look forward to welcoming you back.

Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Faliraki bekeken
op 3,7 km afstand
Mitsis Alila Resort & Spa
op 0,3 km afstand
SENTIDO Apollo Blue
SENTIDO Apollo Blue
nr. 12 van 70 in Faliraki
312 beoordelingen
op 1,5 km afstand
Pegasos Deluxe Beach Hotel
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 0,1 km afstand
Apollo Beach Hotel
Apollo Beach Hotel
nr. 17 van 70 in Faliraki
282 beoordelingen
op 2,1 km afstand
Grecotel Rhodos Royal
Grecotel Rhodos Royal
nr. 5 van 70 in Faliraki
629 beoordelingen
op 1,4 km afstand
Hotel Calypso
Hotel Calypso
nr. 10 van 70 in Faliraki
535 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Adres: Faliraki Village PO Box 104, Faliraki 851 05, Griekenland
Telefoonnummer:
Locatie: Griekenland > South Aegean > Dodecanese > Rhodes-Stad > Faliraki
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Gratis ontbijt Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Spa Zwembad
Stijl hotel:
Nr. 2 spahotel in Faliraki
Nr. 2 hotel aan het strand in Faliraki
Nr. 3 luxe hotel in Faliraki
Nr. 4 romantisch hotel in Faliraki
Nr. 5 familiehotel in Faliraki
Prijsklasse: € 118 - € 364 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa 5*
Aantal kamers: 348
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Faliraki Beach Hotel

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding