Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.604)
Beoordelingen filteren
1.604 resultaten
Waardering van reizigers
1.117
317
120
21
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.117
317
120
21
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
12 - 17 van 1.604 beoordelingen
27 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Eet zaal was zeer slecht eten was bedorven en ook eet pakket voor de excursie was beschimmeld de rest van het hotel was goed maar voor de hoge prijs is het slecht er zijn veel betere hotels in faliraki

Verbleef: juni 2016, reisde met vrienden
2  Bedank richard k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SymiakosM, Γενικός Διευθυντής van Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juni 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your review.I am disappointed that you did not rate some aspects of your stay so highly,and you didn't enjoy your food. I do hope to welcome you back in the future.
Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 mei 2017 beoordeeld

Het is iedere keer genieten in dit hotel. Je wordt op je wenken bedient. Eten en drinken is uitstekend. Het personeel doet alles voor je, ze zijn zeer vriendelijk. Het hotel heeft een ideale ligging, meteen aan de zee en in het centrum.

Kamertip: Uitzicht op zwembad
  • Verbleef: april 2017, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Rémon M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SymiakosM, Γενικός Διευθυντής van Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juni 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your positive review and for highlighting the high level of service you received as well as the quality of our food. I am so pleased that you had such a good stay. I do hope to welcome you back in the future.
Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerste week van mei 2017 met mijn gezin hier geweest. Hebben 2 aparte kamers met eigen zwembad geboekt. Kamers zijn prima, niet super groot maar voldoende.
Eten is prima middels het "all inclusive" concept. Voldoende keus, prima gerechten en meeste wordt ter plaatste klaar gemaakt. Ook de thema restaurants zijn top!
Zwembaden aanwezig en voldoende bedjes dus geen gejaag om iets te bemachtigen.
Het hotel is gelegen direct aan zee.
Kortom een prima hotel en goede beoordeling is op zijn plaats

Verbleef: april 2017, reisde met familie
4  Bedank Gio T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SymiakosM, General Manager van Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 mei 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to make your very positive review of your latest visit. I appreciate your kind comments regarding the service you received from my staff, and am delighted that you enjoyed our food, particularly from our various themed restaurants. I always take great pleasure in meeting my guests and hope to welcome you back for your third visit very soon!
Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi gelegen resort aan de rand van het centrum faliraki waar je in het resort overigens totaal geen last van hebt. Het hotel staat voor Kwaliteit, gastvrijheid en hygiëne en dat is terug te zien aan het personeel en de uitstraling binnen het resort. Uitstekende vakantie gehad en zeker voor herhaling.

In het bijzonder: Nectarion en Svetlana (Beach bar) die er alles aan doen om het naar je zin te maken.

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
4  Bedank Devin V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SymiakosM, General Manager van Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 september 2016
Google-vertaling

Thank you very much for your very positive review and for highlighting the high level of service you received as well as our great location in Faliraki. I am so pleased that you had such a good stay. I do hope to welcome you back in the future.

Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2016 beoordeeld

We zijn begin mei met 5 personen naar Faliraki Beach geweest en hebben een fantastische vakantie gehad. Het hotel heeft een prachtige ligging en is zeer schoon, alles ziet er prima uit. Het personeel is echt geweldig en iedereen is zeer behulpzaam en vriendelijk; van Eleni die je 's morgens met een glimlach ontvang voor het ontbijt, tot de geweldige gastheer/barman van de beach bar Nectario en al het andere personeel dat er iedere dag weer alles aan deed om het ons naar de zin te maken; kortom geweldige service!

  • Verbleef: mei 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank gstormink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SymiakosM, General Manager van Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 juli 2016
Google-vertaling

Thank you very much for your very positive review and for highlighting the high level of service you received as well as our great location. I am so pleased that you had such a good stay. I do hope to welcome you back in the future.
Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken