Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.627)
Beoordelingen filteren
1.627 resultaten
Waardering van reizigers
1.016
393
146
47
25
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.016
393
146
47
25
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 1.627 beoordelingen
Beoordeeld op 10 juni 2019

We hebben een fijn verblijf gehad in dit hotel. Het animatieteam is erg leuk voor de kleintjes en het hotel is erg schoon. De kamers worden netjes schoongemaakt. Voor de kinderen mag er wel iets meer schaduw zijn overdag. Het personeel aan de bar is erg aardig, in het restaurant zijn ze iets afstandelijker omdat niet iedereen Engels praat.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Bramenlisa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ntonna g, Guest Relations Manager van Esperides Beach Family Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juni 2019
Google-vertaling

Dear Bramenlisa,

It was our great privilege to create beautiful smiles on all members of your family with our vast array of activities, culinary centers, and our comfortable rooms.

Thank you for reserving Esperides Beach Family Resort, which became one of your family´s favorite vacation destinations. And a huge thanks for sharing your excellent comments with other potential guests. Your knowledge of our resort and all its amenities and services is admirable and must make your family feel that you´re in your second home.

We look forward to making your visits a tradition,as always we remain at your faithful service.

Kindest Regards,
Dona Giourga
Guest Services & Marketing Ass. Mgr.
Esperia Group

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juni 2019 via mobiele applicatie

Fantastisch hotel, animatieteam team top, aanrader voor iedereen, goed eten, goede service, strand is minder daar er kiezelsteentjes liggen, water zeer schoon, hotelkamers goed in orde en schoon, gratis WiFi

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde alleen
Bedank Erminiocrabu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ntonna g, Guest Relations Manager van Esperides Beach Family Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juni 2019
Google-vertaling

Thank you so much, Erminiocrabu, for vacationing with us at Esperides Beach Family Resort, and an extra thank you for your 5 star rate onsite!
Once you arrived at our lobby, you had our dedicated professionals that in a sense adopted you and your lovely family. Our dining venues, and comfortable facilities combined sensationally to generate this, your very first contribution to the TripAdvisor Community. And we hope that this review becomes the first of many.

Thank you,for your wonderful comments and descriptions. We place ourselves at your faithful service for your next arrival.
Cordially
Dona Giourga
Guest Services & Marketing Ass. Mgr.
Esperia Group

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2019

De accomodatie was schoon en netjes. Het personeel was vriendelijk en draaide hun hand niet om voor werk. Nadelen: Het zwembadwater was erg koud en de airco gaat alleen aan in het hoogseizoen.
Over het algemeen prima vakantie gehad.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Stay30078360979
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ntonna g, Guest Relations Manager van Esperides Beach Family Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Dear Stay30078360979,

Thank you, for taking a few moments to describe your thoughts on your very recent stay at Esperides Beach Family Resort.

We are glad that we made such an excellent impression on you with our delicious dining venues and 5-Star service on an all - inclusive basis. We believe that product and service should go hand in hand but, at extraordinarily high levels.
And with each passing day, we are improving our program, so we hope that you will return in the future with family, or friends, to see our new lineup of all-inclusive, Esperides Beach Family style.

Until next time, we wish you the best and of course we remain at your faithful service. Thank you!

Warmest Regards,
Dona Giourga
Guest Services & Marketing Ass. Mgr.
Esperia Group

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2019

Voor gezin met kinderen een perfect hotel, wij waren er met de familie en hebben een goede vakantie gehad Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Eten was goed vol op keus. Animatie was goed, namen de tijd voor een praatje. En ook niet opdringerig om mee te doen. Wij en de kinderen hebben ons goed vermaakt. Lig plek was er vool op, altijd wel plek zowel op het strand als bij de zwembaden.
Kamer zagen er netjes uit, en werden netjes schoon gemaakt.
Wij komen zeker nog een keer terug.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Ricogaso99
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ntonna g, Guest Relations Manager van Esperides Beach Family Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2019
Google-vertaling

Dear Ricogaso99,

We are highly delighted to have made such an excellent impression on you to the point that you extended your stay.

As you well know by now, our property involves many facets for our valued guests to select from and enjoy. A variety of distinct dining venues, ambiances with big swimming pools and separate for our little guests, various bars, Kids Club, and of course a friendly and professional service.

Thank you, for sharing your satisfaction with the world of Holiday Check. We look forward to attending to your family needs on a future visit. We remain at your service.

Kindest Regards,
Dona Giourga
Guest Services & Marketing Ass. Mgr.
Esperia Group

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2019 via mobiele applicatie

Mooi hotel, goed onderhouden en netjes. Familiekamers liggen prachtig met uitzicht over zee. Goed bed. Ideaal de schuifdeur tussen de kinderkamer. Airco ook super, verschillende standen. 2persoonskamers badkamer wat te klein. Tijdens ons verblijf werd er een extra terras geopend waar je terecht kon voor ontbijt en diner. Half open met uitzicht over zee. Super. Eten was goed gevarieerd en van temperatuur. Animatie ook leuk overdag, niet te opdringerig en leuk aanbod. De avondshows vielen wat tegen, dat kan beter. Direct aan het strand de watertaxi naar Rhodos stad(30min) genomen en naar Faliraki(10min). Ideaal! We hebben een prachtige week gehad❤

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank annegreetv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ntonna g, Guest Relations Manager van Esperides Beach Family Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2019
Google-vertaling

Dear annegreetv,

Thank you, for allowing us the opportunity to pamper you with our products, services, and facilities.

We are considered the place to go for many future guests who wish to visit the beautiful region of Kallithea, in Rhodes because they can select from our different and delicious dining venues throughout their entire stay as well as to feel and see with their own eyes the friendly and professional service we provide.
We hope that the warm memories of this occasion encourage you to return to Esperides Beach Family Resort this season again and once again immerse yourselves in all the family comfort that we have become recognized for. Until then, we remain at your faithful service.

Kindest Regards,
Dona Giourga
guest Services & Marketing Ass. Mgr.
Esperia Group

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken