Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.691)
Beoordelingen filteren
1.689 resultaten
Waardering van reizigers
1.025
483
115
40
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.025
483
115
40
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.689 beoordelingen
4 weken geleden beoordeeld

Erg leuke vakantie gehad met onze familie echt een aanrader met een super leuk animatieteam
Het is een super mooi hotel met een mooie omgeving we hebben ook een auto gehuurd en de omgeving verkend lindos is een aanrader! Jet team en the international team Alex, spaghetti Carolina en Evelina

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Rico v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KoliadisAntonios, Διευθυντής van Pegasos Deluxe Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for your lovely review and recommendation of Pegasos Deluxe Hotel on TripAdvisor. We are glad that our staff and especially our animation team have managed to create a memorable experience for you and your lovely family!

Hope to have the pleasure to accommodate you once again in our facilities!
Warm Regards,
Antonios Koliadis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juni 2019

Evelina, Spaghetti, Alex. perfecte animatie mooi hotel en zwembad . Wij komen zeker terug.het ontbijt helemaal top. De zee is heerlijk wel jammer van de kiezelstenen.maar verder alles TOP. groetjes Rob en Sandra

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Robpijpers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KoliadisAntonios, Διευθυντής van Pegasos Deluxe Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juni 2019
Google-vertaling

Dear Evaluated Guest,
Thank you very much for your rocking five star review. Our hospitable team is always willing to go the extra mile to ensure that each and every one of our guests has an exceptional experience with us. I will pass on your positive feedback to the team who will be delighted by your kind compliments.

It would be our pleasure to look after you on your next visit!
Best Regards,
Antonios Koliadis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juni 2019

Ik en mijn vriend hebben de perfecte vakantie gehad bij Pegasos. Mijn vriend is erg actief en vind het leuk om te sporten, hij kon helemaal zijn ei kwijt met o.a. waterpolo, beachvolleybal etc. Ik ben wat meer van het relaxen bij het zwembad of strand met een drankje en een hapje en ook dit was helemaal perfect bij Pegasos. Veel keuze! Het ontbijt mag wel iets veelzijdiger maar het animatieteam daarentegen was he-le-maal SUPER! Alex, Evelina, Walter (Spaghetti) en hun team hebben ons de leukste tijd ooit bezorgd. Heel vriendelijk personeel en alles is super schoon en netjes. Je kunt heerlijk shoppen en eten in het stadje Faliraki op 10 minuutjes afstand.
Wij hebben ook een dagje een auto gehuurd bij Pegasos, een super mooie nieuwe VW Golf, was spot goedkoop en erg betrouwbaar.

Wij zouden dit hotel absoluut aanraden en zouden zelf zo weer terug gaan. Echt waar voor je geld!

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Teddy S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KoliadisAntonios, Διευθυντής van Pegasos Deluxe Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juni 2019
Google-vertaling

Dear Evaluated Guest,
Thank you very much for your detailed and lovely feedback regarding your recent stay at Pegasos Deluxe Beach Hotel. We are pleased to read that you were totally satisfied with all of our hotel facilities and with our personal service. We sincerely appreciate your heartfelt sentiments of your recent visit provided by the animation team. I look forward to sharing this with Alex, Evelyn & Walter.

Above all, thank you for sharing this with our TripAdvisor community - your endorsement means the world to us.

We look forward to welcoming you back again whenever your plans bring you back to Rhodes!
Sunny Regards,
Antonios Koliadis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2019

Geweldig hotel. Schoon, lekker eten en een prima entertainmentteam. Vooral genoten van Evalina, Spaghetti en Johanna.Goede sportvoorzieningen en een prachtig strand. Mijn kamer was goed schoongemaakt. De moeite waard om nog een keer te gaan. Dichtbij Rhodos stad. Was de moeite waard.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Riendff
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KoliadisAntonios, Διευθυντής van Pegasos Deluxe Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2019
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for your rocking five star review and recommendation of Pegasos Deluxe Beach hotel. We are more than happy to know that our team has managed to create a memorable experience for you and your companions. We are also thrilled that you have taken advantage of our key location near of Faliraki center.

We are looking forward to accommodate you once again to our facilities!

Best Regards,
Antonios Koliadis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2019 via mobiele applicatie

Heerlijke vakantie gehad!
Met het gezin voor twee weken all inclusive.
Uitgebreid ontbijt, lunch en diner met vriendelijke bediening en top maitre. Voor ieder iets wils.
Ook het entertainment team is in één woord fantastisch. Alex, Evelina, Spaghetti en alle anderen zijn enorm betrokken bij alle gasten. Je kunt zien hoe hard zij werken en hoe veel plezier zij hierin hebben. Ook de ligging van het hotel is heerlijk, gelijk aan het strand.
Enorm genoten! Wij komen zeker nog terug!

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Tatum K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KoliadisAntonios, Διευθυντής van Pegasos Deluxe Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2019
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your outstanding review and recommendation of Pegasos Deluxe Beach Hotel on TripAdvisor. We're delighted your experience with us was so wonderful! We strive to make our guests feel welcome and relaxed during their time with us. It's fantastic our team could accommodate your needs and assist you in any way possible. Be assured that we will pass your feedback to our staff.

We look forward to seeing you again soon so we can share another exceptional experience with you!

Kind Regards,
Antonios Koliadis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken