Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig en lekker”
Beoordeling van Kantina Snack Bar

Kantina Snack Bar
Geclassificeerd als nr. 1 van 42 Restaurants in Petra
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige tent en vriendelijke en goeie bediening. Quesadilles met kaas en avocado en salsa. Heerlijk en weer eens wat anders. Heerlijke hamburgers! Sangria erbij!! Genieten!

Bedank Angelique D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniella C, Owner van Kantina Snack Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Thank you for you lovely review and we are very happy you enjoyed your time with us .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (270)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 270 beoordelingen

30 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hebben hier allebei een burger gegeten smaakte allemaal goed. Frietjes zitten er bij en standaard extra mayo en ketchup. Prijs is redelijk. Drankjes zijn wel wat duur hier

Bedank bouws
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Kantina aan het “echte” begin van het dorp. Moet ik altijd naar toe als ik in de buurt ben. Leuk terras, geweldige frappe en ruime keuze ontbijt. Bediening zeer voorkomend en aardig.

Bedank Frank S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniella C, Owner van Kantina Snack Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 mei 2018
Google-vertaling

Thank you for your review and we are happy you enjoy our place x

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De kantina burger is hemels!
Heerlijke tent op een mooie plek!
Vriendelijk personeel en zeer gastvrij.

Bedank Niels W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2017 beoordeeld

Hier kun je heerlijke cocktails drinken, mensen kijken die langs lopen en nagenieten van een heerlijke zomerse dag op het strand.

Bedank LouisW62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniella C, Owner van Kantina Snack Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 november 2017

Dank U

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Kantina Snack Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding