Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“lekker nagenieten”
Beoordeling van Kantina Snack Bar

Kantina Snack Bar
Geclassificeerd als nr. 1 van 42 Restaurants in Petra
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Buiten zitten
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Buiten zitten
1 oktober 2017 beoordeeld

Hier kun je heerlijke cocktails drinken, mensen kijken die langs lopen en nagenieten van een heerlijke zomerse dag op het strand.

Bedank LouisW62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniella C, Owner van Kantina Snack Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 november 2017

Dank U

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (280)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

14 - 18 van 280 beoordelingen

26 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij kantina kan je terecht voor een lunch of lekkere smoothie. Tosti feta tomaat was oke en kantina hamburger was echt heel lekker. Verschillende soorten smoothies met yoghurt of fruit.

Bedank Jacqueline v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniella C, Owner van Kantina Snack Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 november 2017
Google-vertaling

Thank you for your review.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke plek om te vertoeven aan het einde van de dag. Goede mojito, fijne bediening en prima, maar simpele burgers.

Bedank Gerritje V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniella C, Owner van Kantina Snack Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 november 2017
Google-vertaling

Thank you for your review and glad you enjoyed your time with us .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2017 beoordeeld

Op het drukste punt in het centrum van Petra gelegen. Alles gaat op de automatische piloot, het is immers toch altijd wel druk. Klanten genoeg......

1  Bedank Don K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniella C, Owner van Kantina Snack Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 november 2017
Google-vertaling

Service is our priority and something we are constantly praised for , we have many repeat and new customers ,yes we can get busy as we are centrally located and as you can imagine we do not want to keep people waiting, so i believe automatic pilot is not a bad thing in order to serve the customers as efficiently as possible , we always have time to talk to our customers and creating a personal service .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2017 beoordeeld

Een bar waar je ook eten kunt bestellen wat er wel goed uit ziet, wij hebben hier niet gegeten. Leuk op het pleintje aan de pier. Prima zitten alleen duurt het wel erg lang voor je opgemerkt wordt en je iets krijgt. Komt wel een schaaltje met nootjes als je iets besteld. Ook het afrekenen duurt lang.

Bedank EsmeraldaK18
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Kantina Snack Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding