Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super lekker eten hier”
Beoordeling van Kalderimi

Kalderimi
Geclassificeerd als nr. 5 van 48 Restaurants in Petra
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wow wat een gezellig restaurant is dit , onder de bananen bomen en ook nog eens fantastisch lekker eten! Goed verzorgd en schoon wij ginger hier meermalen eten en het is hier altijd uitstekend!!!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 15arjenf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (477)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 477 beoordelingen

10 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Mixed souvlaki en gegrilde groente komt meer als verbrand (verkoold) op je bord en dat vinden ze normaal. Niet te vreten. Helaas geen foto van kunnen maken omdat ik mijn telefoon niet bij me had. Gewoon een broodje Pita hier nemen of stoof potjes.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank busfever
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, vlotte bediening. Wel druk maar ja...als het lekker is... Aanbevolen! Eten in de tuin

Datum van bezoek: september 2019
Bedank janniex2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Simpel, eerlijk en heerlijk voedsel. Typische Griekse keuken. Lekkere broodjes pita. Goede hoeveelheden. Fijne bediening!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank hansv833
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier deze vakantie al 2 keer gegeten. Eerste keer erg druk op zaterdag. 2e keer stuk rustiger doordeweeks. Gezellige tuin. Lekker eten. Vriendelijke bediening. Voor de mensen met niet al te grote trek is een pita gyros meer dan genoeg.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Ruben79
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Kalderimi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding