travelup.com
Trip.com
StayForLong
Beoordeeld op 17 augustus 2019

De hoger gelegen kamers hebben een fantastisch uitzicht over de omgeving en op zeee. Nadeel is wel de steile klim naar deze kamers. Maar het uitzicht vergoedt alles.
Goed ingerichte kamers. Dagelijkse schoonmaak, behalve op zondag.
Op loopafstand van Petra en het strand.
Ontbijt goed, maar geen variatie en weinig vers fruit en geen verse jus d'orange.

Kamertip: Hogere verdieping hebben prachtig uitzicht.
Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 9 augustus 2019 via mobiele applicatie

Prima en schoon hotel met hele nette kamers en goede accomodatie en service. Ontbijt ook dik in orde al had daar wat meer variatie in mogen zitten. Echt minpunt is de enorme steile weg naar de hoger gelegen huisjes. Advies: voorkeur opgeven voor lager gelegen huisjes.

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 23 juli 2019 via mobiele applicatie

Met 2 tieners verbleven in het hotel. Ziet er keurig uit. Goed onderhouden. Het uitzicht is vanaf het bovenste verblijf spectaculair. Wel ren hele klim, dus vergeet niks, want je loopt niet graag terug. Ontbijt eenvoudig, maar lekker. Mag ook buiten. Prima loopafstand van het gezellige centrum van Petrá.

Datum van verblijf: juli 2019
Beoordeeld op 16 juli 2019

Afgelopen Juni voor de tweede keer in hotel Panorama. De kamers zijn gerenoveerd, alles geschilderd, mooie nieuwe vloer en alles kraak schoon. 6 keer per week schoonmaak en schone handdoeken. Het ontbijt is voor Griekse begrippen goed en kan zowel binnen als buiten worden genuttigd. De ligging is perfect, op loopafstand van Petra waar je in 10 minuten heen loopt. Vanuit de kamer is het uitzicht op de baai van Petra fenomenaal, zeker van de hoger gelegen appartementen/kamers. Daarnaast zijn Vasilis en Nikos goede gastheren. Een echt familie hotel waar het goed toeven is.

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 17 juni 2019 via mobiele applicatie

Nette verzorgde studio met prachtig uitzicht op het stadje.
Het ontbijt is erg eenvoudig maar goed genoeg. Tegenwoordig kun je itt eerdere recensies ook buiten op het ruime terras je ontbijt nuttigen.
Het zwembad is schoon ruim. Er zijn meer dan genoeg zonnebedden en altijd wel een plek in zon of schaduw te vinden.
Het appartement is op korte loopafstand van het strand waar een aantal leuke beachbars zijn te vinden die gratis zonnebedjes aanbieden als je consumptie neemt. Je kunt daar ook prima lunchen.
Het dorp is kwartier lopen en nog lekker authentiek.
Ons appartement was de hoogst gelegen, voor ons geen bezwaar en je wordt beloond met prachtig uitzicht. Mocht je minder ter been zijn vraag dan een van de lager gelegen bij boeken.

Datum van verblijf: juni 2019