Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Trip.com
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (245)
Beoordelingen filteren
245 resultaten
Waardering van reizigers
134
81
22
7
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
134
81
22
7
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 245 beoordelingen
Beoordeeld op 9 augustus 2019 via mobiele applicatie

Prima en schoon hotel met hele nette kamers en goede accomodatie en service. Ontbijt ook dik in orde al had daar wat meer variatie in mogen zitten. Echt minpunt is de enorme steile weg naar de hoger gelegen huisjes. Advies: voorkeur opgeven voor lager gelegen huisjes.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Extraordinary623702
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 juli 2019 via mobiele applicatie

Met 2 tieners verbleven in het hotel. Ziet er keurig uit. Goed onderhouden. Het uitzicht is vanaf het bovenste verblijf spectaculair. Wel ren hele klim, dus vergeet niks, want je loopt niet graag terug. Ontbijt eenvoudig, maar lekker. Mag ook buiten. Prima loopafstand van het gezellige centrum van Petrá.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank 38ilse
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 juli 2019

Afgelopen Juni voor de tweede keer in hotel Panorama. De kamers zijn gerenoveerd, alles geschilderd, mooie nieuwe vloer en alles kraak schoon. 6 keer per week schoonmaak en schone handdoeken. Het ontbijt is voor Griekse begrippen goed en kan zowel binnen als buiten worden genuttigd. De ligging is perfect, op loopafstand van Petra waar je in 10 minuten heen loopt. Vanuit de kamer is het uitzicht op de baai van Petra fenomenaal, zeker van de hoger gelegen appartementen/kamers. Daarnaast zijn Vasilis en Nikos goede gastheren. Een echt familie hotel waar het goed toeven is.

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Hans-and-Mia
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 juni 2019 via mobiele applicatie

Nette verzorgde studio met prachtig uitzicht op het stadje.
Het ontbijt is erg eenvoudig maar goed genoeg. Tegenwoordig kun je itt eerdere recensies ook buiten op het ruime terras je ontbijt nuttigen.
Het zwembad is schoon ruim. Er zijn meer dan genoeg zonnebedden en altijd wel een plek in zon of schaduw te vinden.
Het appartement is op korte loopafstand van het strand waar een aantal leuke beachbars zijn te vinden die gratis zonnebedjes aanbieden als je consumptie neemt. Je kunt daar ook prima lunchen.
Het dorp is kwartier lopen en nog lekker authentiek.
Ons appartement was de hoogst gelegen, voor ons geen bezwaar en je wordt beloond met prachtig uitzicht. Mocht je minder ter been zijn vraag dan een van de lager gelegen bij boeken.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank berndtvm
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 september 2018 via mobiele applicatie

Het complex is zeer verzorgd en ligt super mooi en rustig. Kamer netjes met heerlijk balkon. Badkamertje met douche gordijn kan echt niet, alles staat blank na douchen. Ontbijt basis maar prima, ontbijt ruimte enorm ongezellig, erg jammer dat ontbijten niet buiten mag. Zwembad heel mooi, voldoende bedjes en schaduw, avond eten buiten mogelijk, ook heel prettig. Wij hadden geen hp maar de kaart is prima. Wij hebben andere kamer gevraagd omdat 6e verdieping echt heel lastig te belopen was, zonder problemen naar 2e verdieping verhuisd. Uitzicht vanuit bovenste kamers ongelooflijk mooi!

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Noes67
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken