Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
rene k

Leuk kleinschalig hotel

Beoordeling van Sunset Hotel
4,0 van 5 bollen3 okt 2022 beoordeeld
Kamers waren mooi en schoon, echter voor Griekse begrippen was de douche oke,
zelf vond ik deze erg klein met een plakkende douche gordijn tegen je aan.

Ook omdat het zo klein was stootte je overal tegen aan, dus dat was echt een minpunt.
De balkons zijn zo klein zit je met zijn tweeen op een balkon dan komen de knieen tegen elkaar, hoop hotels gezien maar zo een kleine douche en balkon nog nooit meegemaakt. airco is mogelijk tegen betaling 5 euro per dag.

De weg naar het hotel is een behoorlijk stuk lopen vooral wanneer je met een koffer (s) moet lopen , zou fijn zijn als er een service dienst was om vanaf de weg de koffers op te halen en weg te brengen.
Datum van verblijf: september 2022
Kamertip: Niet de app /kamer begaande grond nemen ivm overlast van katten,
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 167
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Priceline
  • Hotels.com
0.8 km van Sunset Hotel
Gratis wifi
clean comfortable beds
€ 122
€ 106
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 106
  • Booking.com
1.5 km van Sunset Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 93
  • Priceline
  • Trip.com
  • StayForLong
2.6 km van Sunset Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
hotel /recepcion
€ 81
  • Expedia.com
    € 70
  • Priceline
  • StayForLong
1.0 km van Sunset Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • StayForLong
  • Trip.com
  • Vio.com
0.2 km van Sunset Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Go to your Happy Price
  • Booking.com
  • Agoda.com
1.1 km van Sunset Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Priceline
  • Booking.com
  • eDreams
1.4 km van Sunset Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
1.0 km van Sunset Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • eDreams
  • Priceline
  • Agoda.com
3.0 km van Sunset Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Superior Seafront Villa with Private Pool
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Priceline
  • Trip.com
3.1 km van Sunset Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Petra bekijken
Beoordelingen (123)
Beoordelingen filteren
123 resultaten
Waardering van reizigers
67
40
9
3
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
67
40
9
3
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 123 beoordelingen
Beoordeeld op 11 september 2020

We komen nu 3 jaar in Sunset hotel Petra. Wat is het toch een heerlijke plek. Lekker rustig, vredig bijna. Zeker als ik lekker in mijn voortuintje van onze studio zit na een dagje strand. De gastvrijheid van Harry en Ivana blijft gewoon top, ondanks alle ellende van corona en Moria. Je hoeft maar te vragen en je krijgt het. Het ontbijt is wegens corona nu geen buffet, maar er wordt een groot dienblad naar je tafel gebracht met een flink ontbijt, voor ieder wat wils. Die daarover klaagt is gek haha. De toegangsweg is inmiddels geasfalteerd, een mooie verbetering. De bedden nog steeds super. De douche een postzegel maar als dat alles is. Schoon, vaak nieuwe handdoeken en beddengoed. Voor ons een paradijsje waar we nog heel vaak willen komen. Harry and Ivana thanks for your hospitality and friendship! We love you! ❤️

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marjolijn T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 juli 2020 via mobiele applicatie

Last minute geboekt via een reisorganisatie. Fantastische prijskwaliteitverhouding. De kamers zijn wat gedateerd, maar de service is prima! Het bed lag goed en erg vaak schone handdoeken. Aardige eigenaren die goed Engels spreken. Het ontbijt (normaal buffet) werd in verband met corona aan de tafels geserveerd. Genoeg keuze, maar niet super uitgebreid. Wel iedere dag een variant van een eitje. Wandeling van ongeveer 10 minuten naar de boulevard, maar ook dat was prima te doen.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank pleunw2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 juli 2020 via mobiele applicatie

Met mijn dochter in studio aan zwembad verbleven afgelopen week! Last minute geboekt, mooie kamer, wel kleine douche, verder mooi terras, zowel voor als achter! Keukenblok kun je weinig mee, zo klein en maar 2 kookplaatjes, maar geen probleem, je kunt overal heerlijk eten voor weinig geld! Mooi zwembad, alleen door Corona wordt er geen eten bereid! Petra is erg leuk, Anaxos heeft wel mooier strand!

Datum van verblijf: juli 2020
Bedank nancyAmmerzoden
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 oktober 2019

Goed hotel waar rust belangrijk is.
Geweldige eigenaren, die alles voor je regelen
Mooi zwembad
Goede bedden en mooie kamers.
Naast het ontbijt ook heerlijk s avonds gegeten.
Oom glutenvrij kon worden geregeld.
Komen er zeker weer terug

Datum van verblijf: mei 2019
Bedank LeovC
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 september 2019

Verbleven 2 weken in dit hotel. Hadden een hotelkamer geboekt. Bed is heerlijk! Douche is erg klein en balkon was ook erg klein. Pasten net 2 stoelen op. Zou de volgende keer een ruimer appartement boeken. Ontbijt was summier, en elke dag hetzelfde. Geen fruit. Mogelijkheid om zowel binnen als buiten te eten. Eigenaar was erg vriendelijk en gastvrij. Zwembad met voldoende ligbedjes. Hotel beschikt over een restaurant waar je goed kunt eten tegen eerlijke prijzen. Ligging hotel net buiten centrum Petra, ongeveer 10 tot 15 minuten lopen. Strand op steenworp afstand.

Datum van verblijf: september 2019
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rebosma
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken