Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
African Game Lodge
Hotels in de buurt
US$ 160*
US$ 93*
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 81*
US$ 72*
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 165*
US$ 99*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Loganda Karoo Lodge(Touwsrivier)
US$ 59*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 120*
US$ 102*
Priceline
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 78*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Karoo Art Hotel(Barrydale)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Onze partners hebben geen beschikbaarheid voor de ingevoerde data
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Lord Milner Hotel(Matjiesfontein)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Onze partners hebben geen beschikbaarheid voor de ingevoerde data
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (231)
Beoordelingen filteren
231 resultaten
Waardering van reizigers
147
74
8
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
147
74
8
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 231 beoordelingen
5 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een uur off-road kom je aan bij African Game Lodge. In de verte zie je enkele zebra's en de struisvogels komen je welkom heten. Op zich grote verblijven, echter zeer slecht onderhouden en enigszins uitgeleefd. Dit was echt doodzonde, zeker omdat je er verder niks kunt doen. Als voorbeeld werkte de ketel niet en waren de keuken faciliteiten ondermaats of niet eens aanwezig. Verder heeft het een mooi zwembad, internet en twee cheetahs die door de stroperij niet meer zelfstandig kunnen leven. Het is niet de moeite om hier safari te houden, het park is bezig met het integreren van dieren. Veel werk aan de winkel voor deze Lodge, maar in potentie een toplocatie. Tot slot heb ik nog nooit zo'n mooie heldere sterrenhemel gezien als hier!

Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
1  Bedank Geert H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MorneXanet001, Owner van African Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 januari 2017
Google-vertaling

Good day,
Thank you for the review. I would like to know more about the maintenance issues you had. We work our backs open on maintenance daily and a comment stating that the place is not properly maintained is harch. Please contact me. If there are maintenance issues that is not under my attention I would like to rectify it. The karoo is dry this time of the year. In fact we are having a severe drought. But through this we try our best and spend a lot on feeding animals. You are welcome to contact me. Regards Morne

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2016 beoordeeld

Ver in de bergen ligt dit plekje. Het is er heel rustig geen verkeer geen lichtvervuiling, dus sterren kijken. een mooi centrum met zwembad. Er lopen daar grote schildpadden rond, erg leuk om te zien. ook zijn er veel vogels. Het eten was heerlijk.

Kamertip: Het zijn huisjes en ze hebben allemaal hetzelfde uitzicht, de weide vlakte.
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 110maria54
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MorneXanet001, Owner van African Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 januari 2017
Google-vertaling

Thank you for the review. We hope to see you again soon. Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Schitterende omgeving, ver weg, doch goed bereikbaar, gastvrij, heerlijk eten, een aanrader.
Rust en onbevangenheid, behulpzaam, vriendelijk.
Voor kinderen, voor groepen, voor stellen en individuen zeer geschikt
Wij komen graag terug

Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
Bedank Ton S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MorneXanet001, Owner van African Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 mei 2016

Dank u voor de herziening u! Het was een genoegen u hosting . Wij hopen u binnenkort weer te zien . Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2015 beoordeeld

de trip er naar toe vond ik verschrikkelijk, maar eens je op je bestemming bent is het er heel mooi
Als je voor rust zoekt is dit zeer zeker de bestemming.
hebben er mooie wandelingen gemaakt en de ervaring om de 2 cheeta's mee eten te mogen geven.
het eten is er heel lekker
de wijn goedkoop en lekker
een geweldige ervaring

  • Verbleef: november 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 500arlettev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MorneXanet001, Owner van African Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 december 2015
Google-vertaling

Thank you for the review! It was a pleasure having you. We hope to see you again soon. Travel safe.

Regards
Morne&Xanet

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 maart 2012 beoordeeld

We zijn hier geweest in februari in de stilte we waren er de enige gasten. We gaan zeker terug. Om dieren te zien is het hier fantastisch, de mensen zijn kundig en vriendelijk, het eten is heerlijk, hier ga je echt naar toe voor rust en natuur.

  • Verbleef: februari 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 608Moniquev608
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mandy F, Manager van African Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 april 2012
Google-vertaling

It was really great having you here, we hope to see you again in the future..
Take care
Alex

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken