Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (77)
Beoordelingen filteren
77 resultaten
Waardering van reizigers
56
16
2
0
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
56
16
2
0
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 77 beoordelingen
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
19 februari 2014 beoordeeld

We verbleven in arvore appartementen voor 3 weken. De appartementen zijn zeer ruim en schoon, de tuinen van arvore en peki zijn prachtig en zonnig en vol met allerlei soorten vogels. De gastvrouw/-heer Jeannette en Hossein zijn zeer gastvrij en geven u alle informatie die u wilt en ze spreken alle moderne talen. Het ontbijt is heerlijk en je krijgt elke dag iets bijzonders. Een groot deel van het eten is zelfgemaakt. Het personeel is erg vriendelijk en efficiënt. Er is een mooi zwembad en barbecue die u kunt gebruiken. In naastgelegen complex Peki, hebben ze een ruime lounge met bar, waar mooie muziek gedraaid wordt en waar filmavonden zijn waar onafhankelijke films getoond worden.
Het strand ligt op 2 minuten loopafstand en het is gemakkelijk om naar Arraial of Porto Seguro te gaan met ( mini)bus.

Bedank steshaster
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
13 augustus 2013 beoordeeld

We hebben tien dagen in een van de appartementen gelogeerd. Het was een geweldige ervaring. Heel erg de moeite waard. De eigenaren zijn gastvrij, het personeel vriendelijk en bekwaam, het appartement werd goed schoon gehouden en het ontbijt was heerlijk.
De omgeving is prachtig en het complex ligt vlak bij het strand.

  • Verbleef: juli 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Manja S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 februari 2013 beoordeeld

Very good place and very good service!

We hebben erg genoten bij pousada Peki!
De service was heel goed. Er hangt een gezellig en huiselijk sfeertje.
De keuken is ook erg goed, we hebben heerlijk gegeten.
Het licht dicht bij het strand en bij de bushalte om de bus te nemen naar het centrum.

Arraial d ajuda is een leuke plek!
De stranden zijn er mooi en groot.
Het centrum is heel gezellig.
Maar ook de omgeving rondom Arraial is zeker een bezoek waard!

We komen zeker nog eens terug!
Jeannette en Hossein dankje wel voor de goede zorgen!!

  • Verbleef: januari 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sanneken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2012 beoordeeld

We zijn hier met twee tienerdochters geweest in de periode 23 december 2011 tot en met 6 januari 2012. Uitstekende pousada, gerund door uiterst gastvrij echtpaar. Prima accomodatie met geweldige tuin. Ook het eten is van prima kwaliteit. Kortom ultieme plek voor een heerlijk relaxte vakatie.Omgeving ook een aanrader. Mooi natuurschoon (zee, jungle, fauna) en zeer vriendelijke mensen. Een echte aanrader.

  • Verbleef: januari 2012, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Gerlof S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2011 beoordeeld

Wij, Annie en Marinus Hulshof, zijn van 8 januari t/m 6 februari 2011 op vakantie geweest naar Brazilië. Wij hebben gelogeerd deze 4 weken in Pousada Peki. Dit is een eenvoudige pousada op enkele minuten lopen van het zandstrand. Het strand is erg mooi en de zee is hier erg rustig. De sfeer in de pousada is geweldig dit komt m.n. door het enthousiasme van de twee eigenaren, Hossein en Jeannette, en hun zeer vriendelijk personeel. In de pousada heb je 'smorgens een heerlijk ontbijt voorzien van brood en beleg. Daarnaast is er bij elk ontbijt vers fruit en geperst vers fruit. Heerlijk.... Wil je 'savonds in het restaurant eten dat kan ook. De prijzen zijn zeer voordelig en het eten is er uitstekend. Heerlijk Braziliaans en soms wordt er Perzisch gekookt. Vanuit de pousada hebben wij diverse uitstapjes ondernomen w.o. naar Caraiva, Curumbau en naar de indianen. Daarnaast zijn we nog naar de oude binnenstad geweest van Porto Seguro en een privé eiland bezocht. De stad Araial dÁjuda is overdag erg rustig maar 'savonds is dit een bruisende stad met elke avond een markt op het hippie plein waar de hippies en de indianen hun zelfgemaakt spullen verkopen. Met de eigenaresse zijn we nog naar enkele markten geweest w.o. de vismarkt en de fruitmarkt.
Het was in één woord gezegd geweldig. Wij denken nog regelmatig aan deze vakantie en gaan beslist nog een keer terug.

Marinus en Annie Hulshof uit Hoorn NH

  • Verbleef: januari 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank mhulshof
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken