Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 88
PricelineUS$ 68
Hotels.comUS$ 88
TravelocityUS$ 88
Vio.comUS$ 68
Orbitz.comUS$ 88
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (128)
Beoordelingen filteren
128 resultaten
Waardering van reizigers
20
38
43
20
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
20
38
43
20
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 128 beoordelingen
Beoordeeld op 31 mei 2022

Hartelijke en vriendelijke ontvangst, mooie ligging in het bos, lekker gegeten.
Goede kwaliteit/prijsverhouding.
Niet modern maar dat is positief bedoeld.
Het straalt een zekere stijl uit, geen kortebroeken/Tshirt bedoeling maar wel sportief.

Kamertip: Goed voor wandelingen en fietstochten in de omgeving. We hebben er lekker en met plezier gegeten. Niets voor partygangers.
Datum van verblijf: mei 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank AdriaanNed
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 april 2022 via mobiele applicatie

Tja, je houdt ervan of niet. Maar ik waardeer de klasse en stijl en de top service enorm. De tijd heeft hier stil gestaan en dat moet zo blijven. De allure zoals vroeger een hotel was is hier nog springlevend. Alles is schoon fris en zeer goed verzorgd. Top gastvrijheid top service.

Verliefd ben ik geworden!

Echt fantastisch!

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde alleen
Bedank Culinaristje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 april 2022

Wat een volslagen vergane glorie is dit zeg. Groot gezelschap met lunch wat geen lunch te noemen valt. De naambordjes van het ontbijt stonden er nog, een onbeduidend soepje, een oersimpele salade en twee schalen met beleg (uitsluitend ham en kaas). Ober nauwelijks gezien (dus ook erg weinig te drinken). Personeel en inrichting stammen uit de vorige eeuw en is een bezoek niet waard.

Datum van verblijf: april 2022
Bedank casvanbergeijk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 maart 2022

Weekendje weg in de bossen van Wageningen. Het hotel ligt heerlijk gelegen, prachtige omgeving. Je kunt meteen lekker wandelen door Landgoed Oranje Nassaus’s oord.
Met de auto ben je ook zo bij de Veluwe, de betuwe, het rijngebied of de botanische tuin bijvoorbeeld. Dus qua ligging is het een prima hotel. Het hotel zelf is wel een beetje vergane glorie. De buitenkant mag echt wel een opknapbeurt hebben. Binnen ziet het er wel aardig uit; erg klassiek en bomvol spullen; bordjes, schalen, tierlantijntjes. Het leek wel of ik het huis van m’n oma binnenliep, het rook er zelf ook zo!
Wel heel vriendelijk en correct ontvangen.
De kamer was oké, standaard, wel schoon zover ik kon zien. In de badkamer maar 2 handdoeken, dit is wel wat weinig.
Bedden zijn niet echt goed te noemen, doorgezakte matrassen, met gevolg pijn in de rug bij opstaan. Je moet ook niet een te groot persoon zijn voor in de douchecabine. Ik ben 1.68 en normaal postuur en ik stootte mn elleboog al steeds tegen de stang…
Het ontbijt is echt treurig voor een 4 sterren hotel. Aanbod is behoorlijk karig. Beleg en yoghurt staat niet gekoeld bijv. Diverse dingen waren steeds op, terwijl er maar 4 a 5 tafeltjes bezet waren. En personeel dat dan lekker gaat staan kletsen bij de receptie is dan niet handig…
Dit in vergelijking met het diner dat we de eerste avond kregen (zat bij het arrangement) dat was echt smaakvol en goed bereid. 3 gangen en zeker voldoende bij elkaar!
Helaas bij uitchecken 2 keer betaald bleek achteraf. Contact afgerekend en toch daarna mijn credit card nog gecharged. Dit werd wel heel goed opgepakt en geregeld door Annemarie. Uiteindelijk weer geld teruggekregen.
Al met al: pracht locatie en uitvalsbasis voor verkennen omgeving Wageningen, hotel zelf vervallen en renovatie hard nodig. Mooie ervaring, maar nee niet voor nog een keer.

Datum van verblijf: maart 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MMichelleG1981
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 november 2021

Sterk verouderd hotel met een zeer goede ligging.Geen 4 sterren waard.Onbegrijpelijk dat het deze status kan behouden.Goed bed.Povere badkamer.Weinig producten in de badkamer.Slechts 2 handdoeken.Gat in muur opgevuld met papier.Simpel ontbijt (chocomelk 3 dagen leeg,fruitsap uit doos)heel basic voor 4 sterren.Ondanks we vermeld hadden dat we bleven eten was menu niet mogelijk.Dit ging dan wel de volgende dag ,mits bijbetalen,niet te begrijpen gezien de rest van ons verteer (8 personen)Slechte communicatie waarbij we ook verkeerde info kregen..Dit was niet de eerste maal dat we hier verbleven maar nu toch wel de laatste

Datum van verblijf: november 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Dirk C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken