Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtig uitzicht”
Beoordeling van Beach Club Gran Folies

Beach Club Gran Folies
Geclassificeerd als nr. 32 van 106 Restaurants in Port d'Andratx
Prijsklasse: US$ 28 - US$ 74
Keukens: Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten, Reserveringen
14 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Adembenemend uitzicht, super vriendelijk personeel. Luxueus. Heerlijke bedden en hemelbedden te huur voor verschillende prijzen. Bediening aan het zwembad. Heerlijk gegeten. Echte aanrader!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank jolandad792
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
info1_Restaurante, Director de Relaciones con Clientes van Beach Club Gran Folies, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2018
Google-vertaling

Dear Jolanda D,

Thank you for taking your time to write your opinion about our restaurant. Your positive comments make us feel very happy. We are glad to hear that you enjoyed our food offer and service.

You are more than welcome to visit us another day this season.

Best regards,
The Beach Club Gran Folies team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (444)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 444 beoordelingen

24 juli 2018 beoordeeld

Zowel de beachclub als het restaurantgedeelte bezocht. Beide waren top! Het restaurant heeft een uitgebreide kaart en levert heerlijk eten met een adembenemend uitzicht. De prijzen zijn niet mals, maar ook niet belachelijk hoog. De prijzen zijn gewoon redelijk gezien de kwaliteit van het eten en de schitterende locatie. Op een drukke dag zou de service nog wat verbeterd kunnen worden, maar hier hebben wij begrip voor. Zowel de beachclub als het restaurant zijn een absolute aanrader bij een bezoek aan Mallorca.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Justin R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
info1_Restaurante, Director de Relaciones con Clientes van Beach Club Gran Folies, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Justin R,

We are grateful for your positive comments. We strive to create an unforgettable day in our beach club and the fact that you enjoyed the atmosphere and our food make us happy.

We would love to welcome you back soon.

Best regards,
The Beach Club Gran Folies team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Beachclub voor lekker te eten en zwemmen en relaxen met mooi uitzicht op de zee en bergen. Richting port Andtrax.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank paulvankemenade
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
info1_Restaurante, Director de Relaciones con Clientes van Beach Club Gran Folies, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juni 2017
Google-vertaling

Dear Kemenade,

Thank you for taking your time to write your opinion about our restaurant. Your positive comments make us feel very happy. We are glad to hear that you enjoyed our food offer.

You are more than welcome to visit us another day this summer,
The Beach Club Gran Folies Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De plaats is spectaculair en de service is nog beter. Vanaf het moment dat ik aankwam voeld ik mij heel goed verzorgd. Aanbevolen. Ik zal zeker terugkeren. Hartelijk bedankt.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank alicegervas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
info1_Restaurante, Director de Relaciones con Clientes van Beach Club Gran Folies, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Alicegervas,

First of all we would like to thank you for taking your time to write your opinion about our club. Your positive comments make us feel happy.

We hope to see you again in the future and wish you the very best.
The Beach Club Gran Folies team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2013 beoordeeld

Wij waren met de auto, en reden naar Cala LLamp, waar Grand Follies zou liggen, we hebben el 3 kwartier moeten zoeken, maar de zoektocht was het meer dan waard! Wat en uitzicht en heerlijk gegeten, kindjes hadden pizza, die hoef je niet te bestellen, maar de visjes die we hadden waren heerlijk.
Klein mini min puntje, bediening mag wel wat sneller! Maar overall TOP!!

Datum van bezoek: juni 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Trije
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Beach Club Gran Folies bekeken, bekeken ook

 
Port d'Andratx, Mallorca
 

In Beach Club Gran Folies geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding