Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supergezellige strandtent/restaurant”
Beoordeling van Tukátulá Bar

Tukátulá Bar
Geclassificeerd als nr. 3 van 35 Restaurants in Ribeira Grande
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 28
Keukens: Diner
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
13 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gelegen aan de atlantische oceaan. Prachtig uitzicht,fijne bediening. Heerlijk eten en drinken en niet duur.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank JolandaK379
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (525)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 525 beoordelingen

28 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij gingen er ‘s avonds dineren. Ik nam de vis v d dag (zwaardvis - 18€) en mijn vriendin nam de limpets (13€). Zeer lekker, vlotte Engelstalige bediening. Zéér lekker dessert van ananasijs met brownie.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Passport819352
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2018 beoordeeld

Mijn tafelgenoten hadden een visgerecht voor 3 personen, een grote vis werd geserveerd op een schaal. Dit zag er goed uit en was lekker. Zelf had ik de tagliatelle vega, die was ook prima, wel veel olie en iets minder gekruid naar mijn smaak. WE hebben genoten van het zicht op de zee. Het begon nog te regenen maar wij zaten droog. Ook de baby van 1jr. in de kinderstoel heeft zich prima vermaakt.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Koen H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor het 40 jarig huwelijk van onze ouders hier een tafel gereserveerd aan het water , ze hebben alles tot in de puntjes geregeld inc een fles champagne en een taart van de lokale Bakker, ze hebben heerlijk gegeten ! Bedankt !!!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Mart B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een slechte ervaring eerder op de dag, hierop uitgekomen via TripAdvisor.

Leuke ligging met zeer mooi uitzicht. Een klein restaurantje. Heel vriendelijke bediening!

Ruime keuze op de kaart. Het dessert, (brownie met ananasijs)echt super lekker!!

Correcte prijzen. Een echte aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank FSilas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tukátulá Bar bekeken, bekeken ook

 
Ribeira Grande, São Miguel
Rabo de Peixe, São Miguel
 
 

In Tukátulá Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding