Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Eenvoudig maar goed uitgerust huisje in ...”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Cottage -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Santiago do Cacem, Setubal District, Alentejo

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
paulvp
1 beoordeling
“Eenvoudig maar goed uitgerust huisje in schitterende natuur”
Beoordeeld op 28 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019

Een schitterende en heerlijk rustige locatie in een mooie, natuurlijke omgeving. Marianne en Bert zijn hartelijk en gastvrij, en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of je ergens mee te helpen. De vogelexcursies met Bert zijn ook erg de moeite waard: hij weet waar hij moet zijn om bepaalde soorten te vinden.

Het huisje is eenvoudig, maar alle benodigdheden zijn aanwezig en het biedt meer dan voldoende mogelijkheden voor een zeer prettig verblijf in de natuur.

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 mei 2019
Dank je Paul, het was heel fijn je te leren kennen en we hopen je vaker te mogen ontvangen. Bert en Marianne
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Iconenate ...
Dehesa de Campoamor, Spanje
Niveau 4 bijdrager
25 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nuttige stemmen
“Top ervaring in en om Monte Horizonte”
Beoordeeld op 25 mei 2019 voor een verblijf in april 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Wat hebben wij daar en prachtige week beleefd, vanwege:
- de mooie, schone en fraai ingerichte huisjes
- de omgeving, dit is wat steriele rust heet, terwijl je met de auto na 10 minuten rijden in het nabijgelegen dorp bent.
- de bijzonder vriendelijke ontvangst en continue hulpvaardigheid van de eigenaar en eigenaresse.
- en last but not least de onvergetelijke excursies, die adembenemend waren, mede door de deskundigheid van de gids en eigenaar Bert Snijder.

Datum van verblijf: april 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 mei 2019
Bedankt Melchior en Lea, Jullie waren fantastische gasten en wij houden zeker contact. Tot de volgende keer!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FrenchyFa ...
Parijs, Frankrijk
2 beoordelingen
Beoordeeld op 31 augustus 2015 voor een verblijf in augustus 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2015
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Minpunten: Pas touristique, manque d'animations
Reisgroep: En famille avec jeune(s) enfant(s)
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Non.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen