Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super!”

Enoteca Ristorante Il Grappolo
Geclassificeerd als nr. 3 van 110 Restaurants in Arona
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 24 - US$ 54
Keukens: Italiaans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
1 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten. Heerlijke en eerlijke (lokale) producten en goed advies en uitleg bij de wijnen. Een aanrader!

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank Ellenvdaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (752)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 752 beoordelingen

13 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zo lekker gegeten! Amuse van het huis. Lekker mandje brood. Vooraf chef salade heerlijk met kip n bacon appel ui n aardappel. Hoofd soort gnocchi met spinazie. Heel lekker. Mijn vriend had de gehaktballen. Ook lekker. Specialiteit is trouwens de risotto.

Datum van bezoek: september 2020
3  Bedank leonoreh612
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
paolobT8749UD, Proprietario van Enoteca Ristorante Il Grappolo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2020
Google-vertaling

Thank you!!!!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima bediening in ons geval de eigenaar die met passie voor zijn vak ons helpt bij onze keuze. We hebben gekozen voor een menu incl de wijn, goede keuze!
Alles klopt hier, de bediening, het eten, de wijn en het interieur!

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank 37paulv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Onlangs hier gegeten en het was niet WoW maar prima.
Dame van de bediening was keurig en sprak goed Engels.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Zevenben
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We werden gastvrij ontvangen. De eigenaar en zijn vrouw spreken goed Engels. Bij de gerechten kan je op het gerecht afgestemde wijnen nemen. De uitleg over de diverse wijnen is interessant. De gerechten zijn heerlijk bereid. Vooraf hebben we gekozen voor de risotto en als hoofdgerecht voor een heerlijk stuk vlees. Het smaakte heerlijk.het restaurant was volgeboekt, dus reserveren is van belang om er te kunnen eten. Je kan in de keuken kijken en zien hoe het eten wordt bereid. Dit restaurant is een aanrader.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank juanrB3468BR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Enoteca Ristorante Il Grappolo bekeken, bekeken ook

Arona, Lago Maggiore
Arona, Lago Maggiore
 

In Enoteca Ristorante Il Grappolo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.