Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (331)
Beoordelingen filteren
331 resultaten
Waardering van reizigers
214
75
23
10
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
214
75
23
10
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 331 beoordelingen
Beoordeeld op 22 juli 2016

De locatie is fantastisch en de kamer gemiddeld. Het eten is niet wat we gewend zijn. Er is een ligweide met zitjes, ligbedden en parasols. Je kunt direct het meer in om te zwemmenen de tuin is ook mooi. De sfeer is gemoedelijk, voor ons de perfecte uitvalbasis om dingen te ondernemen. Neem een kamer met uitzicht op het meer. Achter het hotel zijn ook kamers, maar daar rijdt het verkeer bijna doorheen . Veel lawaai, want het is bij de in / uitgang van een tunnel.

Kamertip: Neem een kamer met uitzicht op het meer, wel wat duurder, maar veel rustiger en mooier.
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Gerrit V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 april 2016

Heel leuk hotel, mooi gerenoveerde kamers, goeie bedden, mooie badkamers, prima service zowel in hotel als in het restaurant. Niet echt goedkoop, maar je krijgt wel waar vvor je geld. Uistekend ontbijt en goed eten- en wijn aanbod in het restaurant. Ja, we koemen zeker weer, ook al is er behoorlijk wat verkeer op de weg bij het hotel

Kamertip: Duidelijk naar een rustige kamer vragen
Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CaminColmegna, Responsabile relazioni pubbliche van Camin Hotel Colmegna, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 april 2016
Google-vertaling

Dear Mr. Jan,
Thank You for your kind comment.
We are very glad that You have enjoied your stay in one of our restyled rooms, that You enjoyed our wine "Selezione Camin" and our Meals.
We shared with all staff his review.
We hope to welcome You again in the future in our Hotel.
Yours sincerely.

Public relations manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 3 augustus 2014

Ten eerste: Het terras is zeer ruim en biedt een uitzicht om voor te bezwijken. Wij waren er voor 5 dagen en verbleven op de bovenste verdieping van de onafhankelijke Villa Colmegna die door het nabijgelegen hotel wordt geëxploiteerd

De villa is geen integraal onderdeel van het hotel dus als je naar de gebruikelijke service op zoek bent zoals van de standaard Hotel Camin zijn ze niet beschikbaar. Het is 5 minuten lopen van de flat naar hett hotel - aan een vrij drukke weg.

Het appartement zelf is mooi gerenoveerd. Er is een fatsoenlijke keuken met vaatwasser en magnetron. De badkamer is OK en is ook een wasgelegenheid.

Woonkamer is ruim met mooi en eenvoudig meubilair plus een tv. Slaapkamer is schoon en fris.

Minpuntjes: De toegang tot de flat vergt klimmen 90 treden op een zeer steile trap. Als u nog zware bagage hebt en misschien niet in de beste condititie bent kost dat moeite en raakt u misschien buiten adem.

De villa is recht boven een vrij drukke weg geplaatst dus verwacht nogal een beetje lverkeerslawaai 24/7 . Aan de achterzijde van het villa is er een spoorweg waarop zo nu en dan treinen passeren. Het is niet zo slecht als het klinkt, als u het maar weet.
Zouden we er weer verblijven? Nee. het Lago Maggiore is prachtig,, maar waar we geen rekening mee hebben gehouden is het zeer vochtige klimaat, waarschijnlijk zullen we op zoek gaan naar iets meer typisch Italiaans.

1  Bedank Benzon1960
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 7 september 2013

Het hotel ligt op een prachtige locatie pal aan het meer.
Het hotel heeft schitterende terrassen en het eten is heerlijk!!
Wij hadden een halfpension wat echt prima was.
Goed ontbijtbuffet en een vier gangen keuze menu in de avond.
Personeel was erg vriendelijk en spraken bovendien prima Engels.
Absoluut een aanrader als je een weekje bij wil komen, je word volledig ontzorgt.
Er is alleen een jacuzzi aan het water en een peuterbadje, zwemmen kan prima in het meer.

Kamertip: Er zijn ook appartementen te huur, deze liggen op 5 minuten lopen van het hotel maar hebben dezelfde service. Volgens mij zijn deze iets voordeliger en je hebt een privé terras met ook daar een schitterend uitzicht.
Datum van verblijf: juli 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Laurens F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2013

Op heen- en terugweg naar zuid-Italië proberen we altijd een nacht hier te slapen. Een paradijsje direct aan het lago Maggiore met privestrandje. De tuin is prachtig en uitzicht fenomenaal. Kamers en restaurant zijn typisch Italiaans gedecoreerd (dus erg veel tierelantijnen en bloemen, zeker niet mijn smaak). Maar dat neem ik graag op de koop toe. Wel comfortabel. Ontbijt is zeer uitgebreid en met zo'n uitzicht kan je dag niet mooier beginnen! Ook voor kinderen heel vriendelijk. Leuk zwembadje en speeltuintje. Maar ze moeten wel kunnen lopen! Veel trappen, geen lift en ook veel hoogteverschil in tuin. Niet te doen met kinderwagen! Ook lastig voor ouderen die slecht ter been zijn. Prijs is wel erg stevig, zowel de kamers als restaurant.

Datum van verblijf: juli 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank StephanieNaarden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken