Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke late lunch! ”

The Red Lion Bar and Restaurant
Een tafel reserveren
Geclassificeerd als nr. 1 van 99 Restaurants in Malia
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 11
Keukens: Diner, Internationaal, Bar, Grill
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Na een lange autorit hadden we honger. TA tipte dit plekje dus we gingen.
2 burgers en de tzatziki, een wijntje en een biertje. Supervriendelijke ontvangst en service, heerlijke eten en het biertje was top! De wijn iets minder maar dat is persoonlijk. Live sportwedstrijden op tv, echt en leuke tent voor de hele dag door.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank MichielCoenen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.512)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.512 beoordelingen

9 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

2 keer bij dit restaurant wezen eten en 1keer wezen lunchen, niet echt Grieks restaurant, maar wel super eten. Lekker Europees, waar wij van houden. De prijs is absoluut in verhouding met de kwaliteit van het eten. De kaart is uitgebreid en daardoor zijn we meerdere keren gekomen. De sfeer in het restaurant is gezellig, we werden allen keren geholpen door Aphrodite, de Griekse dame, wat een gezellige Dame!
Ik kan iedereen aanraden om hier een avond te gaan eten!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank mariekedoornebal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Maar niets bijzonders, bediening wel super. Moment dat wij er zaten was het rustig,vonden we jammer.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank JonnyStrockmeijer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super service
Super lekker
Prijs is prima
Zijn hier een aantal keer gaan eten
De smoking pork chops is een aanrader als je veel vlees wil!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 328mathijss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik kan het alleen maar eens zijn met de positieve reacties,top eten in een gezellige omgeving, ik had de kleftika en het vlees was supermals,een lekkere cocktail en wat wil.je nog meer .we kregen nog een schaal met verschillende soorten meloen aangeboden. en als laatste maar zeker niet onbelangrijk punt zijn de schone toiletten.
Ik kom zeker nog eens terug,er staat nog voldoende op de kaart .de rekening was verbazend laag ,met 2 personen beiden hoofdgerecht en drankje €32 totaal . complimenten voor de bediening ondanks de drukte alles goed en vlot.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 873carlaw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Red Lion Bar and Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Malia, Heraklion Prefecture
 

In The Red Lion Bar and Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding