Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“The brasserie malia”

The Brasserie Pizza Pasta & Grill
Geclassificeerd als nr. 7 van 99 Restaurants in Malia
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 22
Keukens: Internationaal
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Bezorgen, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

Ik heb hier 5 keer gegeten en 5 keer wat anders . Alles was echt super lekker vriendelijk personeel . De kwaliteit wat ze leveren is echt top

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Quincy N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giampazolias, Ιδιοκτήτης van The Brasserie Pizza Pasta & Grill, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden
Google-vertaling

Thank you so much! We're looking forward to seeing you again soon!

The Brasserie Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (921)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 921 beoordelingen

4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten. Alles helemaal vers bereid (wat in veel restaurants hier niet het geval is). Pizza’s en broodjes worden voor je neus vers klaar gemaakt. Echt super goed en niet heel erg duur! Daarnaast is het ook een gezellig en leuk ingericht restaurant en is het personeel erg vriendelijk. Hier komen wij zeker terug!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank danielleeeexxxx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giampazolias, Ιδιοκτήτης van The Brasserie Pizza Pasta & Grill, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Such a lovely review, Danielle, thank you so much!

The Brasserie Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een super restaurant. Eten is heerlijk en het personeel ontzettend vriendelijk. Zeker een tip voor alleen reizende vrouwen, het personeel is erg aardig en er is niks ongemakkelijk aan hier alleen zitten zoals het bij sommige andere plekken wel is doordat het personeel niet weet wat ze met je moeten. Deze mensen begrijpen hun vak. Zowel de kok als de bediening complimenten!
Ik kom zeker nog eens terug om een van de andere opties op de menukaart te proberen. Genoeg lekkers om uit te kiezen, ook de grote eters kunnen hier hun hart ophalen ik heb souvlaki's voorbij zien komen... Dat noem ik geen spiezen meer maar zwaarden met vlees!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 789kellyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giampazolias, Ιδιοκτήτης van The Brasserie Pizza Pasta & Grill, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2019
Google-vertaling

Thank you so much! We are very glad you enjoyed your meal with us! We're looking forward to seeing you again

The Brasserie Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier zijn we verschillende keren gaan eten.Het eten was mooi verzorgt, de bediening was top en de prijs voor de grote porties spotgoedkoop.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank krisvantichelt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giampazolias, Ιδιοκτήτης van The Brasserie Pizza Pasta & Grill, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2019
Google-vertaling

Thank you so much for your great review! Till next time!

The Brasserie Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee keer gegeten bij The Brasserie. Heerlijk! Aparte gerechten naast de vele andere bekenden gerechten.

Ook voor de persoon dje gluten vrij moest eten was er voldoende keuze.

Super!!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank fonsb2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giampazolias, Ιδιοκτήτης van The Brasserie Pizza Pasta & Grill, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2019
Google-vertaling

Dank u wel, we are very glad you had a great experience. It was a compliment to return for another time!

The Brasserie Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Brasserie Pizza Pasta & Grill bekeken, bekeken ook

 
Malia, Heraklion Prefecture
 

In The Brasserie Pizza Pasta & Grill geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding