Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heel leuk huisje aan het strand met een ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van villa stefy

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Kiwengwa, Zanzibar, Zanzibar Archipel

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 16 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
jac k
Champasak Town, Laos
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Heel leuk huisje aan het strand met een fabelachtig uitzicht”
Beoordeeld op 25 maart 2019 voor een verblijf in maart 2019

Het huisje staat direct op het strand . Bij eb strekt dit zich wel een kilometer uit , bij vloed komt het water vlak voor de deur. Het interieur is heel gezellig gemeubileerd. De keuken is goed geoutilleerd, maar voor ontbijt ,lunch en diner kun je ook prima terecht bijlokale restaurantjes. De omliggende resorts bieden aanvullend vermaak in de avonduren. Said haalt je desgewenst op van het vliegveld doet de boodschappen en verricht alle voorkomende klusjes.

Datum van verblijf: maart 2019
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LouiseSwe ...
Eslöv, Zweden
Niveau 3 bijdrager
21 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 maart 2017 voor een verblijf in december 2016
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Datum van verblijf: december 2016
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.dk. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
9 mrt 2017
Hello Louise!
Thank you very much for your lovely report!!I am very happy to know that your stay was so good and also i hope one day to see you and your beautifull family come back again ...
Say hello to everybody
Have a good life (maisha mazuri!)
Stefania
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aleniarus
Niveau 1 bijdrager
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 augustus 2015 voor een verblijf in juli 2015
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Datum van verblijf: juli 2015
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The location, owners, service
Reisgroep: Uitgebreide familie
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
7 aug 2015
Hi!Thank you for your great comment!!We are very happy to know that your stay was so good.We hope to have you back in the future..MAISHA MEMA!Have a good life!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
brombache ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 11 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2019
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Nein.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 sep 2019
Dear Willie,
I fill very bad regarding your report.
Just for your information is written on tripadvisor regarding the construction, the pictures on tripadvisor regarding my house has nothing to do with the building around, I do not see any interference with the view and my house.
The work is going from 9 to 5 every day and from 9 to 14 on Saturday, no noise in the early day or night!!!
For your information the owner is not my friend!!!
Regarding the levy tax of 440 usd I informed you in advance about it.
I do not fill to be impertinent but realistic, you were always quite rude with me and with my staff.
From your arrive in the airport you complain about waiting………..but you arrived one hour in advance!!!
During your stay you complain about shortage of milk, coffee, bread oil ecc., but for your information the house is giving empty, just for welcome you we fill with some coffee milk bread ecc…..free of charge!!!
All our staff helping you to do shopping………always free of charge!!!
I just can't understand his complaint about me, I should be the one complaining about his unkind behavior !!!!!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SandyS404 ...
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 23 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 aug 2018
Dear Sandy,i really appreciated what you wrote and i thank you for the time you have dedicated to do it.You were really kind!!
You are welcome at any time you want to come back.Enjoy your life thinking occasionally to your Indian Ocean home in Zanzibar!
A dear greeting
Stefania
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Shirley S
1 beoordeling
Beoordeeld op 10 april 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: maart 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 apr 2018
Thank you Shirley for your good report!
May be one day i could say to you and your fantastic family " Thank you to be here with us again"
I really hope it!!!
Best regards
Stefania
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrandTour ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 21 januari 2018 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 jan 2018
Thank you my dear for all you write and also for let me know you spent your holidays so good!!
Welcome back again
Thanks a lot again and again
Stefania
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen