ibis
Expedia.comUS$ 117
Trip.comUS$ 112
AlgotelsUS$ 127
Beoordeeld op 11 juli 2022

Ik heb goed geslapen door de fijne bedden. De service is zeer goed en baliemedewerkers zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. De locatie van het hotel is direct aan de snelweg en andere uitvalswegen. Parkeergelegenheid is er ook voldoende

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 8 juli 2022 via mobiele applicatie

Kamers klein maar schoon. Mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Ontbijt voldoende keus voor iedereen. Personeel oprecht vriendelijk, van balie medewerker tot aan de mevrouw die het ontbijt verzorgt. Voor 1 a 2 nachten prima hotel om te verblijven.

Kamertip: Rotterdam Airport dichtbij, Mac Donald's om de hoek die tot 4 snachts open is. Mocht je snachts honger krijgen😋
Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 28 september 2020

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 oktober 2019

Vriendelijk personeel. Mooie kamers, goede bedden, prima sanitair. Ontbijt voldoende uitgebreid met voldoende keuze. Rustig hotel. Parking aanwezig. Goed gelegen om Vlaardingen en omgeving te bezoeken.

Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 25 augustus 2019 via mobiele applicatie

Voor een feestje in de regio Vlaardingen lag dit hotel voor ons lekker dichtbij de feestlocatie dus vandaar deze keuze.

Prima doorsnee hotel. Ontvangst ZEER klantvriendelijk!! Ben de naam vd receptioniste vergeten, maar ik geef haar graag een dikke 1️⃣0️⃣!

Hotel ziet er netjes uit en heeft een eigen afgesloten GRATIS parkeerplaats. McDonalds ligt er meteen langs dus ‘s ochtend lekker daar ontbijt genomen.

Kamer: wie wel eens bij Ibis logeert kent de kamers, dus aan het kleine kant maar voor 1 nacht prima te doen. Keurige badkamer met heerlijke douche. Verder was wel alles heel schoon 👍🏼.

Helaas geen koffie/thee faciliteiten op de kamer, maar goed... McD ligt op 10 stappen vh hotel dus.....

Over het algemeen dus een prima hotel!

Datum van verblijf: augustus 2019
Arjan P, General Manager van Ibis Rotterdam Vlaardingen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2019

Beste tjrfranssen,

Hartelijk dank voor de uitgebreide beoordeling. Overigens kan je bij ons ook heerlijke koffie krijgen. Hoef je de deur niet voor uit :-)

Ibis Rotterdam Vlaardingen