Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Top B&B”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Havestein

Gratis parkeren
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Gratis parkeren
Landelijk uitzicht Boxspring bedden, T.V., kleine koelkast, klein balkon
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Gratis parkeren
Landelijk uitzicht
Boxspring bedden, T.V., kleine koelkast, klein balkon
Gedeelde badkamer
Eigen wastafel
Eigen zitje
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Harlingen, Friesland

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Jolanda v
Helvoirt, Nederland
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
“Top B&B”
Beoordeeld op 5 juli 2016 voor een verblijf in juli 2016

Prachtige kamer, luxe badkamer, een super ontbijt en zeer gastvrije eigenaren. Zij doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Alles
Minpunten: niets
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 jul 2016
Dank je wel voor de fijne review en hopen jullie spoedig weer te mogen ontvangen.
Vriendelijke groet,
Tiny & Tjeerd.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Smart_Cho ...
North Holland, Amsterdam
Niveau 6 bijdrager
81 beoordelingen
40 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 53 nuttige stemmen
Beoordeeld op 15 juni 2016 voor een verblijf in juni 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Der Service und die Freundlichkeit
Reisgroep: Alleen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 jun 2016
Lieber gast,

Ich danke ihnen fur dem feine revieuw und hoffe sie noch mehrere malen in unsere B & B zu begrúben.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fredok_Bo ...
Bonn, Duitsland
Niveau 5 bijdrager
59 beoordelingen
28 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 38 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 oktober 2015 voor een verblijf in oktober 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Hoe schoon was de badkamer?
Service
Pluspunten: Der Bad
Minpunten: dass wir weg mussten
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 okt 2015
Ich danke euch und hoffe auf ein wiedersehen.

Grube Tiny
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen