“Fantastisch eten maar matige bediening.”
Beoordeling van Hendrik van Maurick

Hendrik van Maurick
Geclassificeerd als nr. 1 van 65 Restaurants in Vught
Prijsklasse: € 29 - € 50
Keukens: Belgisch, Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Verscholen in de natuur op een eiland van 2,2 ha aan de rivier De Dommel te Vught, ligt Kasteel Maurick. De veelzijdige mogelijkheden op Kasteel Maurick hebben in het najaar van 2015 opnieuw vorm gekregen. Van het á la carte restaurant “Hendrik van Maurick” tot ruimtes voor een prachtig feest, een romantische bruiloft of een zakelijke ontmoeting. Samen met ons team willen wij onze gasten een onvergetelijk verblijf bezorgen. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, stijlvol, ambachtelijk en passie.
2 november 2022 beoordeeld

Men begon al met vragen of gasten rode of witte wijn wilde drinken zonder dat bekend was wat er gegeten zou worden. De koffie werd geserveerd zonder suiker en lepeltjes. Suiker en lepeltjes waren aan het eind van de tafel neergelegd. De gasten moesten het zelf maar uitzoeken.

Datum van bezoek: oktober 2022
Leon Aben, Manager van Hendrik van Maurick, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 december 2022

Geachte meneer,

Goed te horen dat u heeft genoten van het heerlijke eten bij restaurant Hendrik van Maurick.
Wat spijtig te horen dat u de bediening matig vond. Deze feedback gaan wij naar ons team terugkoppelen.

Dank dat u ons hierop attendeert.

Wij hopen u graag weer een andere keer te mogen verwelkomen.

Team restaurant Hendrik van Maurick

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.

25 juni 2022 beoordeeld

Wij lunchten bij 'Hendrik van Maurick'. Een mooi oude ruimte, prettige bediening, en heel veel smaken en afwisseling daarin, en ook qua textuur, crispy elementjes, enz. Heel ontspannen, een mooi middag. Daarna nog een rondje in het prachtige park gelopen.

Datum van bezoek: juni 2022
Leon Aben, Manager van Hendrik van Maurick, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2022

Beste Walter,

Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling.
Wij vinden het fijn om te horen dat u een mooie middag heeft gehad bij ons op het kasteel.

Graag tot een volgend bezoek in het A la Carte restaurant Hendrik van Maurick.

23 april 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Onlangs genoten met ons gezin van de Chef's table.
Wij hadden gekozen voor het 7-gangen menu. Van de amuse's tot het nagerecht genoten van elk prachtig maar vooral overheerlijk gerecht. Geadviseerd door Marieke qua wijnen. Het is een aanrader, vooral omdat je ziet wat er achter de schermen gebeurd. Chef Niek weet waar hij over spreekt en het team werkt heel vriendelijk samen.
Een aanrader!

Datum van bezoek: april 2022
Leon Aben, Manager van Hendrik van Maurick, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2022

Beste Marjolein,

Hartelijk dank voor het schrijven voor uw mooie feedback.
Wat goed om te horen dat u heeft genoten aan onze Chef's Table.
Deze beoordeling zullen we natuurlijk delen met het hele team.

9 april 2022 beoordeeld

Eten bij dit restaurant is altijd TOP en een feestje. Sterwaardig in alle opzichten. Dat begint al bij binnenkomst je voelt je er echt welkom en thuis. Personeel is erg gastvrij, correct en kundig. Voor ons iedere keer weer een avondje uit! Bij mooi weer hebben ze een prachtig terras aan het water. De gerechten zijn heerlijk en de zorgvuldig uitgekozen bijpassende wijnen waardeer je als wijnliefhebber en maken het compleet. Kortom dit restaurant een echte aanrader.

Datum van bezoek: april 2022

Beste mevrouw Cleemen,

Hartelijk dank voor het schrijven van uw Feedback!
Wij als kasteel Maurick vinden het altijd fijn om u als gast bij ons in het restaurant te hebben!

23 maart 2022 beoordeeld

Afgelopen vrijdag aan de " Chef's table" mogen genieten van een fantastische avond.
Attente, deskundige en vriendelijke bediening met uitleg over de gerechten en de verrassende wijnen, dat alles met een vrije inkijk op de gang van zaken in de hoofdkeuken.
Aldaar ondanks de vele couverts in het restaurant een goed geoliede machine; iedereen werkt rustig zijn of haar dingen af en heeft daarbij ook nog tijd voor een grap en een grol zonder stress of paniekerige taferelen.
Ook de communicatie met de bediening verloopt rustig en vlekkeloos.
De chef is bijna onopvallend aanwezig; hier en daar wat kleine correcties en een kleine helpende hand daar waar nodig; "alles geheel onder controle".
Kortom: we hebben voor 200% genoten en gaan zeker terugkomen aan die keukentafel met vrienden welke hier zeer zeker ook en volle van gaan genieten:
Chapeau !!

Paul Kappelhof
Oosterhout (NB)

Datum van bezoek: maart 2022
Leon Aben, Manager van Hendrik van Maurick, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 april 2022

Beste heer Kappelhof,

Hartelijk dank voor het schrijven van uw mooie recensie!
Het doet ons goed om te horen dat u een fantastische avond heeft gehad.

Wij vonden het fijn om u als gast bij ons in het restaurant te mogen verwelkomen!

Reizigers die Hendrik van Maurick bekeken, bekeken ook

Den Bosch, Noord-Brabant

In Hendrik van Maurick geweest? Deel je ervaringen!