Het eten is geweldig en je wordt altijd op uiterst vriendelijke wijze welkom geheten door de chef Nick van Lieverloo. Het is voor mij zonder enige twijfel het beste restaurant van Nederland. De enige twijfel is wellicht dat ik de Librije nog niet geprobeerd heb, maar vooralsnog heb ik nog nooit nog heb is o lekker gegeten als bij Kasteel Maurick. Wellicht wel bij Tribeca, maar daar betaal je wel twee keer zo veel.
Dus de prijs kwaliteit verhouding van Maurick is fenomenaal.
Het plezier bij Nick en bij het personeel straalt ervan af en zij doen hun werk met passie. Wij voelen ons altijd erg welkom.
Afgelopen weekend was ik er met mijn lief en hebben we een heerlijk 7 gangen menu gegeten. Diverse bereidingen van tong waren overheerlijk, Maar ook de andere gangen waren uitmuntend. We zaten op het terras waar je een prachtig uitzicht hebt op de bomen en op de gracht rondom het kasteel. Prachtig en sfeervol verlicht maakt het tot een heerlijke romantische avond.
Wij kunnen het al jaren aanbevelen als het beste restaurant van Nederland waar u zeker heen moet. Het blijft onze favoriet en wij gaan...Kasteel Maurick is al jaren voor mij een geweldige belevenis. Of ik er nu kom met zakelijke gasten, met mijn lief of mijn kinderen het is altijd fenomenaal. Ik heb ook in vele sterrenrestaurants gegeten, tot en met een tweetal driesterrenrestaurants, maar kasteel Maurick spant de kroon.
Dus de prijs kwaliteit verhouding van Maurick is fenomenaal.
Wij kunnen het al jaren aanbevelen als het beste restaurant van Nederland waar u zeker heen moet. Het blijft onze favoriet en wij gaan er nog vaak terug komen. In ieder geval op 5 oktober als we bij kasteel Maurick in het huwelijk treden. We zien daar erg naar uit!Meer
Minder weergeven