Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten tegen eerlijke prijs”
Beoordeling van MeMe's Cafe

MeMe's Cafe
Geclassificeerd als nr. 7 van 46 Restaurants in Springdale
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 16
Keukens: Barbecue
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Buiten zitten
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Pork chop en een salade hier gegeten, allebei gerechten heerlijk. Goede frieten, betaalbare wijn $5 per glas ! Zeker heengaan als je in Springdale bent.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank PeBe1960
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.650)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.651 beoordelingen

8 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten, goeie bediening (van Jeanne) , tof buiten terras. En er is Stella te verkrijgen . S’morgens gaan ontbijten en was terug inorde beter dan in ons hotel.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Sightseer754816
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2019 beoordeeld

Het eten was en SUPER lekker. Wij werden vlot en vriendelijk bediend door Jeanne. Mocht het niet langs de andere kant van de wereld zijn zouden we zeker nog terug gaan!

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank dimis007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2019 beoordeeld

Heerlijke maaltijdsalade gegeten buiten op het terras. De keuze bestond verder uit crepes, burgers en specials. Bij de specials werden groenten! geserveerd. Vriendelijk geholpen door Jeanne. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank SandraCLM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zaakje waar je buiten kan eten. Hamburger was lekkker sappig, zeker een bezoekje waard en geen te dure prijsen.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank DeltaFront
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In MeMe's Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding