Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.144)
Beoordelingen filteren
1.145 resultaten
Waardering van reizigers
433
483
154
42
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
433
483
154
42
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.145 beoordelingen
Beoordeeld op 8 augustus 2018

Wij waren bij aankomst zeer verrast over de mooie grote kamer met schitterend uitzicht maar eenmaal naar bed werden we eerst verrast door een haarelastiek tussen onze lakens en toen we goed keken zat er bloed dat nog vers was in onze lakens en kon je goed zien dat het beddengoed niet vervangen was! Dit gemeld bij de receptie en het enige wat wij kregen was " sorry voor dit ongemak" SCHANDALIG!!!!!!!

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ggerrits10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trisha C, Owner van Bumbleberry Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2018
Google-vertaling

I am surprised and embarrassed to hear about your experience. We hold very high standards for our housekeepers and normally receive high marks for our customer service. Thank you for your review. I can assure you this will be brought up with all of our staff members.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2018 via mobiele applicatie

Heel fijn hotel. Kamer heel mooi met fantastisch uitzicht. Upgrade gekregen zonder ervoor te moeten vragen dus we hadden de nieuwe inrichting. Geweldig ontbijt inclusief bij het restaurant naast het hotel.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Toribangkok
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trisha C, Owner van Bumbleberry Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you for your review of our property. I'm glad to hear you enjoyed your stay, including the fantastic mountain views and great complimentary breakfast. We hope to see you again, should you visit Zion in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juni 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel vlak bij de ingang van zion np.
De shuttle vertrekt vlak voor de deur.
Ruime kamers en goed ontbijt.
Zwembad en parking voor de deur.
Vlakbij zijn er verschillende goede restaurants en ook een supermarkt

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Patrickvr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trisha C, Owner van Bumbleberry Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juni 2018
Google-vertaling

Thank you for your review of our property. I'm glad to hear you enjoyed your stay, including the spacious room and good location both to Zion and within Springdale to shops and restaurants. We hope to see you again, should you visit Zion in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juni 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel op een prachtige plek in Springdale, Zion NP. Vraag om een kamer in gebouw 2 of 3 aan de achterzijde. Je hebt dan uitzicht op de bergen. Een zeer goed ontbijt is inbegrepen en de herten onder je balkon ook....

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank eelko65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trisha C, Owner van Bumbleberry Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juni 2018
Google-vertaling

Thank you for your review of our property. I'm glad to hear you enjoyed your stay, including the beautiful location and good complimentary breakfast. We hope to see you again, should you visit Zion in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 februari 2018 via mobiele applicatie

Dit is een hotel met 3 verschillende blokken van 2 lagen. Parkeren kan direct voor de deur. De kamers en badkamer zijn ruim van opzet, maar wel enigszins verouderd. Bed is prima. Helaas hadden we wel een kakkerlak in de kamer. Ontbijt is inbegrepen, maar je moet hiervoor iedere dag een nieuwe voucher halen bij de receptie.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Jacky0511
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trisha C, Owner van Bumbleberry Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 maart 2018
Google-vertaling

Thank you for your review of our property. We have a strict preventative pest program and I apologize that you had a cockroach in your room. We will be sure to speak with our provider about your experience. I'm glad to hear you enjoyed your overall stay, including the spacious room and convenient parking. We hope to see you again, should you visit Zion in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken