Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 421
US$ 369
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
US$ 438
US$ 368
Outrigger.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 319
US$ 268
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
Hyatt Place Waikiki Beach(Honolulu)
Gratis annuleren tot 25/07
US$ 311
US$ 239
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 359
US$ 314
Hyatt.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 398
US$ 390
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
‘Alohilani Resort Waikiki Beach(Honolulu)
US$ 382
US$ 334
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Aan het strand
  • Zwembad
US$ 337
US$ 265
Outrigger.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Gratis annuleren tot 25/07
US$ 243
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (4.871)
Beoordelingen filteren
4.871 resultaten
Waardering van reizigers
2.198
1.864
569
164
76
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.198
1.864
569
164
76
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.871 beoordelingen
21 januari 2018 beoordeeld

Hotel de 2e straat parallel aan het strand. Loopafstand naar het strand ca 2 minuten.
Kamers zijn prima en housekeeping is goed. Bedden wel relatief smal (twijfelaars) maar in orde. Zwembad op de 10e verdieping, daar waait het helaas wel enorm en is slechts korte periode fatsoenlijk zon. Ontbijt in het restaurant is verre van goedkoop maar kwalitatief prima. We waren er met Oud & Nieuw, hotel deelde feestartikelen uit en was live muziek. Ontbijt in Hilton Garden iets verderop is veeeel goedkoper (ontbijt-buffet) en erg goed, 5 minuten lopen.

Kamertip: Straat(Zee)kant is erg rumoerig
  • Verbleef: januari 2018, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Mark W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DirectorHWB, Director of Sales van Hilton Waikiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 januari 2018
Google-vertaling

Aloha Mark, thank you for your review and choosing to stay with us!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2016 beoordeeld

Heerlijke hotel op prima locatie. Uitstekend ontbijt. Mooi uitzicht op zee. Jammer van de smalle bedden en de 30$ parkeren.en dat t niet direct aan zee ligt.
Balkon is leuk om even wat te drinken
Digitaal inchecken is handig.
Restaurants op loopafstand net als t strand.5 minuten lopen

  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Yosta D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM-HiltonWaikiki, General Manager van Hilton Waikiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 augustus 2016
Google-vertaling

I agree we have an excellent location and hotel!
Mahalo,

Erich Smith
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit was onze eerste bestemming op onze huwelijksreis. Het is echt een dorp van hoteltorens, met middenin zwembaden en nog een kunstmatige lagune richting zee. Typisch Hilton en typisch Amerikaans: prima service, erg vriendelijk, maar tikje nep en behoorlijk commercieel. Maar moet je gewoon een keer gedaan hebben...

Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
Bedank Roelof W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM-HiltonWaikiki, General Manager van Hilton Waikiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juni 2016
Google-vertaling

Vast and varied.
Never been called that before as a hotel but I like it!

Erich Smith
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2015 beoordeeld

Hier in Januari 2015 geweest, het hotel ligt een blok achter Waikiki beach en is prima te lopen. Waikiki is redelijk toeristisch en het strand is eigenlijk altijd wel vol, hou daar rekening mee. Zelfde geld voor eten en drinken dit is ook duurder dan normaal. Alle hotels hebben een erg klein zwembadje, de meesten gaan toch naar het strand. In de lobby kun je dagtripjes boeken dat is goed te doen. Geen wifi in de kamers... mensen dat kan eigenlijk niet meer in deze tijd.
Kamer is prima, ocean view was mooi, balkon was gewoon eng om op te zitten dus de deuren gingen open en we zaten binnen haha. Erg vriendelijk personeel. afhankelijk van wat je wilt doen is 4 dagen hier prima, daarna weer verder hoor!

Kamertip: Vraag ocean view aan, dat is mooi wakker worden ( vroeg wakker met je jet lag).
  • Verbleef: januari 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marcus_NL1234
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM-HiltonWaikiki, General Manager van Hilton Waikiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 maart 2015
Google-vertaling

Aloha and thank you for your comments about your recent stay with us. I am happy that you chose us to stay with while you were visiting Waikiki, I do apologize that the area was not what you were expecting but I do hope that you were able to travel around the island. Mahalo

Thomas Foti
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 november 2014 beoordeeld

een prachtige entree met vriendelijk en behulpzaam balie personeel, mooie grote kamers met luxe badkamer, zwembad op het dak is apart. 24 per dag kun je er eten, en de porties zijn echt amerikaans, groot dus. en een mooie tuin om even te wandelen. auto parkeren beter aan de overkant kost minder dan valet.
zeer de moeite waard een trip naar pearl harbour.

Kamertip: wij hadden een kamer die op de tuin uitkijkt.
  • Verbleef: december 2013, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Trudy R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM-HiltonWaikiki, General Manager van Hilton Waikiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 december 2014
Google-vertaling

Aloha and thank you for the five star review. I am very happy to hear that you enjoyed your time with us and also our award winning restaurant MAC 24/7. Mahalo

Thomas Foti
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken