Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.194)
Beoordelingen filteren
1.194 resultaten
Waardering van reizigers
717
312
96
43
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
717
312
96
43
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.194 beoordelingen
26 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prijs kwaliteit vonden wij dit een zeer goed hotel. Onze suite was zeer groot en had 2 kamers. Voor ons (met 2) nogal groot, maar daar klagen we zeker niet over. Er is voldoende gratis parking en het ontbijt is niet zeer uitgebreid maar wel voldoende en van degelijke kwaliteit. De bedden slapen heerlijk!

Verbleef: september 2016, reisde met familie
Bedank KarmannMiata
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Collin A, Manager van Sonesta ES Suites Flagstaff, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 oktober 2016
Google-vertaling

We're very glad that we could provide you with a room that exceeded your needs for your visit to Flagstaff. With the uncertainties of international travel, we know how difficult picking a hotel can be. We are very pleased that we could provide you with a great stay during your travels.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige kamers. Van alle gemakken voorzien. Zoals een volledig ingerichte keuken. Royale suite.
Wasserette. Zwembad. Tennisbaan.
2 gasbbq's.
Met amerikaans ontbijt.
De gehele dag koffie/thee gratis.
Op sommige dagen happy hour, waar gratis hapjes en drankjes worden geserveerd.
Echt een aanrader.

Verbleef: september 2016
Bedank Theov1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Collin A, Manager van Sonesta ES Suites Flagstaff, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 september 2016
Google-vertaling

We appreciate your wonderful review and thank you for sharing your experiences. We are pleased that you found the fully equipped kitchen useful and enjoyed the breakfast and evening social. We look forward to your next visit to Arizona.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juli 2016 beoordeeld

Vlakbij de snelweg, buiten Flagstaff gelegen. Zeer ruimte kamers met goede bedden, volledig uitgeruste keuken en haard (in winter bruikbaar). Prima parkeergelegenheid. Klein ontbijtbuffet, maar op zich prima. Zeer fijne wasmachines en drogers. Alles wat je nodig hebt om even bij te komen tijdens je roadtrip. Je zit zo in het centrum van Flagstaff en er is ook een mall vlakbij.

  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Marcel G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Collin A, Manager van Sonesta ES Suites Flagstaff, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juli 2016
Google-vertaling

Thank you for staying with us during your visit to Flagstaff. We are very happy that we were a good place for you to relax and catch your breath on your trip. We thank you for sharing your experiences and hope that we will see you and your friends again when you come to Flagstaff.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2016 beoordeeld

We hebben zeer genoten van ons verblijf. Na een beetje zoeken omdat onze navigatie het adres niet kende, kwamen we bij de schitterende suites. We werden vriendelijk ontvangen en waren heel content met het prachtige appartement. Alles was goed verzorgd en schoon. De keuken was zeer compleet en de bedden lagen erg goed. De ontbijtzaal werd net nieuw geopend en was ook heel verzorgd.

  • Verbleef: mei 2015, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 301anj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2015 beoordeeld

Zeer ruime studio met keuken, zithoek en open haard.
Clean en ruim.
Het ontbijt is inbegrepen en het ruimste dat we meegemaakt hebben tijdens de rondreis. Zeer lekker gebak.
Echt goede prijs kwaliteit.

  • Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anneke107
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Collin A, Manager van Sonesta ES Suites Flagstaff, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 oktober 2015
Google-vertaling

Thank you very much for your review of the Sonesta ES Suites in Flagstaff. We are very happy we could be a good part of your trip and that you enjoyed the breakfast we were able to provide. We look forward to seeing you again on your next trip to our home.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken