Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste Cappuccino!”

Antoinette's Coffee & Goodies
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Koffie en thee in Three Rivers
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
25 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit was de beste cappuccino die we gehad hebben in onze hele vakantie. Ook nog eens een hele goede service. Vroeg hoe wij onze cappo wilden hebben!

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank jpjanssen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (139)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 139 beoordelingen

21 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vorige week een aantal keer hier ontbeten en het was fantastisch! Ik kan de breakfast-bowl aanraden met ei, kaas en groenten. En de sandwiches zijn ook super! En goede koffie, wat voor Nederlanders altijd erg belangrijk is. Bediening was onwijs gezellig en vriendelijk. De man die alle muffins en dergelijken bakte kwam iedere keer langs met bakplaten zodat je al het lekkers kon ruiken en waardoor je ook weer wat mee nam voor onderweg. Heel slim! :-)

Beste ontbijt in Californië tot nu toe; ga zo door!

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank demelzavd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier twee keer ontbeten. Heerlijke buritos gegeten. Voor lunch hebben we wraps mee genomen. Ook heerlijk!
Vriendelijke bediening, helemaal top!

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank hans67890
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Op aanraden van onze AirBnb host gaan ontbijten hier en absoluut geen spijt gekregen! De ontbijt burrito die ik had smaakte zó lekker, daar zou ik zo voor terug gaan.
De sinaasappelsap lijkt trouwens niet heel smaakvol zoals hij voorverpakt in z'n bekertje ligt, deze kun je echter gerust nemen. Erg lekker!

Datum van bezoek: september 2016
Bedank John v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2016 beoordeeld

Klein tentje met aardige bediening; prima kwaliteit koffie gedronken. Ook Soya beschikbaar indien geen lactose wordt verdragen. Vriendelijke mensen

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Jef S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Antoinette's Coffee & Goodies bekeken, bekeken ook

Three Rivers, Californië
 

In Antoinette's Coffee & Goodies geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding