Aan de buitenkant niet echt aantrekkelijk, maar de kamers binnen zijn netjes/groot en schoon. Dicht bij de ingang van de rocky mountains. Centraal gelegen voor winkels, restaurants etc. Kortom een aanrader.Meer
- Gratis parkeren
- Zwembad
Minder weergevenHi Richard, I'm glad you found your room neat, large and clean. We strive to exceed your expectations and happy to know we didn't miss the mark. Thank you for your review and feedback!
Prima hotelkamer. Groot, schoon, alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Personeel is erg behulpzaam en zeer vriendelijk. Restaurant naast het hotel geeft 10% korting aan de hotelgasten. Het eten is heerlijk, alles is lekker vers. Bediening is uitstekend.
Hi Helmi126, thank you for your review, we appreciate the feedback!
De buitenkant van een hotel zegt niet altijd alles... Dit hotel ziet er van buiten uit als een standaard hotel, misschien wel wat minder dan standaard. Echter is het meer dan uitstekend. Goede kamers, met elk een eigen router voor draadloos internet. Schone kamers, ruim en voorzien van alles. Een dikke pluspunt is het personeel; zeer vriendelijk en ze geven veel tips. Ook de plek is geweldig; aan de weg naar de toegangspoort van Rocky Mountain National Park. s' Avonds kun je de Elks horen....
Hi Sgsmit, thank you for your review, we appreciate the feedback!
Beoordeel nooit een hotel aan de buitenkant, want dan zou je hier zo voorbij crossen. Maar verblijf hier als je naar de Rockies wilt! Super aardig personeel, we hebben tips meegekregen voor alle parken die we nog gingen bezoeken. Ruime, opgepimpte kamer met heerlijk bed. De throut in het Sundeck restaurant is een aanrader!! Veel plezier!!
Thank you for your review, we appreciate your feedback!