Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (991)
Beoordelingen filteren
991 resultaten
Waardering van reizigers
162
270
221
171
167
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
162
270
221
171
167
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 991 beoordelingen
Beoordeeld op 28 augustus 2018 via mobiele applicatie

Fijn hotel met vriendelijke personeel. Werden snel geholpen en toen we de volgende dag om dr weg vroegen kregen we er een plattegrondje bij.

Kamers zijn heerlijk. Mooi uitzicht en heerlijk grote bedden. Fijne douche en alles is ruim opgezet.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 632ninar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MayraG851, Supervisor van Hotel RL Salt Lake City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2018
Google-vertaling

Thank you for your feedback! We are excited that you enjoyed your visit! We look forward to your return.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2018

Het hotel is centraal gelegen in Salt Lake City.
De kamers zijn heerlijk ruim, per kamer 2 queen bedden.Koffiezet app aanwezig met benodigdheden.
Kamers werden ook netjes schoon gemaakt.
Prima verblijf.

Kamertip: Hotel kamer op 9 verdieping, achterkant
Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Laura d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mayra G, Supervisor van Hotel RL Salt Lake City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you so much for your feedback. We are happy you enjoyed your stay with us.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2018 via mobiele applicatie

Net hotel met vriendelijk personeel. Bij aankomst een gratis upgrade naar een suite gekregen. Met mega grote kamers en een badkamer met bubbelbad. Ontbijt was lekker o.a. met vers fruit, ei, bacon, toast, cereals, koffie, thee en sap.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank travelcattimmy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mayra G, Supervisor van Hotel RL Salt Lake City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2018
Google-vertaling

Thank you for your great feedback. We are happy you enjoyed your stay and hope to see you back soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2016 via mobiele applicatie

Net als salt lake city is dit hotel niet echt bijzonder of speciaal. De kamers zijn ruim, hebben een prima badkamer en is goed verzorgd. Het is wel een beetje klinisch en daardoor nogal saai! Het hotel ligt dicht bij downtown en is daarom ideaal om een stukje te gaan lopen richting centrum.

Datum van verblijf: augustus 2016
Bedank lennoh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paul T, Manager van Hotel RL Salt Lake City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2016
Google-vertaling

Dear Lenno H,

Thank you for reviewing your recent stay. I'm sorry to hear the hotel was uninspiring for you. We are just in the finishing of our renovation and brand change which will bring much more excitement to the hotel and the guest experience. We do hope to see you again when your travels bring you to Salt Lake City again.

Sincerely,
Nikki S
AGM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2015

Na een lange vlucht een goed hotel op korte afstand van het vliegveld. Ondanks we geen ontbijt hadden geboekt kregen we een tegoedbon voor een ontbijt, dat verrassend goed was. Nette schone kamers met goede bedden. Zeker een aanrader voor de dag van aankomst

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank MarcMariska
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RLHSaltLake S, Manager van Hotel RL Salt Lake City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2015
Google-vertaling

Dear MarcMariska,

Thank you so much for your wonderful review, I'm delighted you enjoyed your stay. We hope to see you again the next time you are in Salt Lake City!

Sincerely,

Nikki S
AGM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken