Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Home from home.”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Sunny Daze

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Chalet -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Cromer, Norfolk, East Anglia, Engeland

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 30 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
SasSteg
Breda, Nederland
1 beoordeling
“Klein chalet, goede locatie”
Beoordeeld op 29 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Chalet op een eenvoudig vakantiepark op loopafstand (20 minuutjes) vanaf het leuke plaatsje Cromer. Park zelf stelt niet veel voor, wel lekker dichtbij zee en een groot speelveld voor de kids. Chalet is erg klein en zeer geschikt als uitvalsbasis voor het ontdekken van de prachtige Norfolk omgeving.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Nee.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tubaluba2 ...
Ipswich, Verenigd Koninkrijk
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 april 2017 voor een verblijf in april 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
29 apr 2017
Thank you for your review and we are so pleased that you have enjoyed your week in Sunny Daze and we hope to see you back again soon!
Regards Debbie and Adrian
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LouisaCoc ...
Leicester, Verenigd Koninkrijk
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 21 oktober 2016 voor een verblijf in oktober 2016
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Location of chalet
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Kerry T
Leicestershire, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 augustus 2016 voor een verblijf in juli 2016
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
c0lintay
Leicester, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 20 juni 2016 voor een verblijf in juni 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Hoe was de sleuteloverdracht?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: The siting of the the chalet
Minpunten: poorly cleaned and no cleaning materials
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
28 jun 2016
We are sorry that you have had some problems but we are also disappointed that you did not contact us at any time during your stay.
We have a clear notice in the chalet with 3 phone numbers that can be called either on arrival or during your stay. It is easier to fix problems when we are notified about them and we prefer people to call or text if they have a problem.. Regarding your specific complaints the cleaners advise that they replaced the kettle as soon as you told them but I am not sure what the problem was with the microwave as I have checked it and it is working fine, maybe it was an operational problem and there is a manual.
Sorry about the cutlery this has been replaced. We try to rectify problems within within 24 hours of notification and the other problems would have been fixed if you had advised us by phone or text. We want you to have a trouble free holiday and we strive towards that but sometimes problems will arise and we try and fix them as soon as we can. Thank You
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kerry T
Leicestershire, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 30 juli 2015 voor een verblijf in juli 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Young Children
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Yumyum66
Wellingborough, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 juni 2015 voor een verblijf in juni 2015
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Reisgroep: Teenagers
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen