Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nieuwe naam is Alias Grill.”
Beoordeling van Alin's Grill Bar

Alin's Grill Bar
Geclassificeerd als nr. 32 van 153 Restaurants in Icmeler
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Barbecue, Gezond, Café, Wijnbar
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

Heerlijk eten. Vriendelijke bediening. Het zit wat achteraf maar wel aan een hoofdweg dus makkelijk te vinden. Zeker een bezoekje waard. Uitgebreide kaart.

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank FelixdeJoode
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (461)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 461 beoordelingen

8 september 2015 beoordeeld

lekker eten voor een goede prijs , wij hebben hier a regelmatig gegeten en is altijd super. Volgend jaar zeker weer.

Datum van bezoek: augustus 2015
Bedank michael d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2015 beoordeeld

We komen aantal jaren bij Alin's gril in Icmeler en het blijft een erg goed restaurant. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Je moet zeker de fejita's uitproberen, erg lekker!

Datum van bezoek: augustus 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Saskia v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2013 beoordeeld

Super lekker gegeten en mijn verjaardag gevierd! Niks was te gek want toen ze wisten dat ik jarig zou zijn die dag hadden ze de zaak versierd en een overheerlijke taart gebakken!! Zeker de moeite waard om bij Alin's te gaan eten!

Datum van bezoek: september 2013
Bedank Kimvdwal23
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2013 beoordeeld

Gezellig restaurant, goed eten en leuke bediening. Goed gevulde borden en we kregen van de zaak een hele lekkere chocolade toetje met ijs en ook nog thee/koffie.

Datum van bezoek: augustus 2013
Bedank Saskia v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Alin's Grill Bar bekeken, bekeken ook

 
Icmeler, Marmaris District
Icmeler, Marmaris District
 

In Alin's Grill Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding