Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (443)
Beoordelingen filteren
443 resultaten
Waardering van reizigers
383
40
13
3
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
383
40
13
3
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 443 beoordelingen
Beoordeeld op 8 oktober 2018 via mobiele applicatie

Uitstekend hotel vriendelijk personeel zijn altijd behulpzaam echt een aanrader komen elk jaar met plezier terug '2x per jaar 'volgend jaar zijn we er weer een echt familiehotel waar je je thuis voeldt

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank anjabK6715IS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2018 via mobiele applicatie

Super vakantie, relaxen en fijne mensen. Turkije is echt een aanrader, mooi weer. Kom al 5 jaar hier en het is als thuiskomen.Wij verblijven in Doruk hotel,ruime kamers,schoon,altijd schone handdoeken en beddengoed.Personeel en keuken zijn fantastisch.
Bedankt allemaal.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank GeertjeV97
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2018 via mobiele applicatie

Wij verbleven in Doruk Hotel in Icmeler. Een prima hotel met een goede keuken en een fijne staf. Dit was onze vijfde keer en het verveelt nooit. Ahmet,Mehmet en Serdar bedankt voor de goede zorgen. We komen zeker terug.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Hans V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2018

na 6 jaar achter elkaar geweest te zijn in dit hotel is het nog steeds een feest om er te komen! het eten is fantastisch in het restaurant en het personeel is erg vriendelijk en super behulpzaam!
wij gaan zeker terug en weer genieten van Doruk hotel!
het is echt een familie hotel met schone kamers!
absoluut een aanrader!!

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jurgen k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2018 via mobiele applicatie

Heel fijn kleinschalig complex!
Super schoon, heerlijk eten en erg vriendelijk personeel.
Het is ideaal gelegen in een rustig dorpje naast Marmaris.
Ik en mijn vriend zijn razend enthousiast en wij zouden Doruk aan iedereen aanraden!

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank sabineeradus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken