Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Denia
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Zoals de Spanjaard het lekker vindt. ”
Beoordeling van Il Fratelli

Il Fratelli
Geclassificeerd als nr. 329 van 586 Restaurants in Denia
Keukens: Spaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten met een prima wijntje erbij. Veel locale gasten die tot laat in de avond nog binnenkomen voor een hapje en een drankje . De voertaal is dan ook Spaans net als de smaken waarvoor wij voor naar Spanje komen .
€65,- met zijn drieën met bier , wijn , koffie , voorafje en hoofdgerecht.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 929peterl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (281)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 281 beoordelingen

24 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanmiddag gelunched bij Il Fratelli. Bediening matig tot slecht. Jonge meiden met weinig hart voor de zaak. Lang gezicht met gemaakte glimlach. Pizza was waardeloos, pasta AOP matig tot redelijk. Vooraf gefrituurde baby inktvisjes....vet met veel deeg. Gefrituurde inktvisringen....op zich prima wat je er van mag verwachten. We kregen nog wel een limoncello van het huis. Maar dat kon het niet goedmaken. Ons voorstel: laat dit restaurant links liggen, al snel krijg je beter kwaliteit.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Paul d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Redelijk gegeten in verhouding met de prijs en de soort zaak.
We waren met twee kinderen van 9 en 6,ook daar was een kindermenu voor.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Lya O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vergeet de negatieve berichten, wat verwacht je dan ook voor een dagmenu van 11 euro ? Keuze uit verschillende voorgerechten en hoofdgerechten, samen met salade, toetje en koffie, brood en een drankje. Snelle vlotte bediening maar geen sterren restaurant, prima !

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank windsurf-rookie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2016 beoordeeld

Het leek een goed restaurant. De pizzá zijn inderdaad prima maar de vleesmaaltijden zijn ver onder niveau (taai, smakeloos) en werden doorbakken gebracht terwijl rare was besteld. De bediening was onvriendelijke en lomp; het eten wordt een soort van 'op tafel gekwakt'. Bestellingen (wijn, water, bier) werden herhaaldelijk vergeten en pas na meerdere herinneringen gebracht. Al met al: mijden deze plek.

Datum van bezoek: september 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank dokterMalawi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Il Fratelli bekeken, bekeken ook

 

In Il Fratelli geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding