Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“"Plezierig" Terras in de Zon”
Beoordeling van BASTA Lounge Bar Restaurant

BASTA Lounge Bar Restaurant
Geclassificeerd als nr. 22 van 446 Restaurants in Denia
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 10 - € 20
Gegevens restaurant
27 februari 2019 beoordeeld

De pier van Denia heeft in de afgelopen jaren aardig aan populariteit gewonnen en is nu een modern uitgaansgebied geworden met vele mogelijkheden. Basta lig - natuurlijk - aan de goede kant d.w.z. als de zon schijnt dan heb je die daar ook op het uitnodigende super grote terras. De opvallend vriendelijke bediening "zorgt" goed voor zijn klanten die van alle leeftijden zijn. De kaart biedt een ruime keuze maar wij beperken ons tot enkele consumpties en voor de (klein)kinderen een brownie met ijs en room en nemen ons voor bij een volgend bezoek de keuken te willen te testen.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank AntonO41
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
INDCREATIVE, socialmedia van BASTA Lounge Bar Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2019

De jachthaven van Denia is zonder twijfel een speciale plaats!
Het is geweldig om van een goede maaltijd aan zee te kunnen genieten, we raden je aan een aantal van onze cocktails te proberen of een zondag van onze livemuziek te komen genieten.
We hopen je snel weer te zien, groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (747)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

46 - 50 van 747 beoordelingen

25 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lunchmenu genomen... 4 gangen (!) voor maar € 15,95 lijkt weinig hoopvol maar was een zeer aangename verrassing! Relatief eenvoudige gemengde salade als voorgerecht maar twee hoofdgerechten die uitzonderlijk goed gekruid waren. Een risotto (met vis) met subtiele touch van sinaasappel en daarna een rundstoofschoteltje. Nagerecht ook redelijk eenvoudig maar prima voor de menuprijs. Leuke sfeer ook.

Datum van bezoek: februari 2019
1  Bedank Port-Blanc-84
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
INDCREATIVE, socialmedia van BASTA Lounge Bar Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2019

We moedigen je aan om onze 'godzijdank de vrijdag' te ontdekken met onze Nederlandse gerechten die je zeker ook leuk vindt!
Groeten en bedankt voor je reactie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 februari 2019 beoordeeld

Aan de haven van Denia met Nederlandse eigenaar. Succesformule met verrassende lunchgerecht , goede wijn en stipte bediening. Erg georiënteerd op buitenlanders met veel Nederlandse bezoekers. Keuken heel gevarieerd met drie gangen lunchmenu.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Rob S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
INDCREATIVE, socialmedia van BASTA Lounge Bar Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2019

De locatie is zonder twijfel een voorrecht! Onze keuken is breed van smaak.
We moedigen je aan om te komen genieten van onze 'godzijdank de vrijdag' waarin we Nederlandse gerechten serveren !!!
groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een zeker voldoende gevarieerde kaart met mooie gerechten. Tel daar bij op de bijzonder vriendelijke bediening en een sfeervol ingericht restaurant op een toplocatie, en je hebt een geweldig en culinair hoogwaardig avondje uit!

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank 525fredv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
INDCREATIVE, socialmedia van BASTA Lounge Bar Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 maart 2019

Ik denk dat je misschien ook wel van onze 'Thank god it's Friday' houdt, waar we Nederlandse gerechten serveren!
Heel erg bedankt voor je reactie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2018 beoordeeld

Een culinair geheel, maar je kunt hier prima maaltijden delen, zodat de kosten meevallen.
Caesar Salade was heerlijk en ook de kleurrijke schotel met zalm, de bediening was prima, en je hebt uitzicht op de haven.

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank LoesDijker
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
INDCREATIVE, socialmedia van BASTA Lounge Bar Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 januari 2019

Bedankt voor uw mening, we hopen dat u snel komt en onze brief blijft proberen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die BASTA Lounge Bar Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In BASTA Lounge Bar Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.