Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hosteria del Mar
Hotels in de buurt
US$ 218
US$ 212
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hotel Puerto Mar(Peñiscola)
US$ 133
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 18% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 18% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 162 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 139
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Aan het strand
Besparingsmelding! 31% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 31% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 200 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Muva Beach(Peñiscola)
US$ 169
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel La Cabana(Peñiscola)
US$ 122
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Felipe II(Peñiscola)
US$ 109
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Aan het strand
US$ 166
US$ 151
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 23% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 23% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 196 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Bodegon Hotel(Peñiscola)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 95
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Aan het strand
Besparingsmelding! 25% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 25% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 127 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 159
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 188 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 277
US$ 261
servigroup.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (203)
Beoordelingen filteren
203 resultaten
Waardering van reizigers
86
75
23
9
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
86
75
23
9
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 203 beoordelingen
17 april 2015 beoordeeld

Prachtig ingericht hotel.Heerlijke ruime kamers met fantastische bedden en heerlijk balkon.Mooie badkamer met veel badhanddoeken. Heel vriendelijk personeel.Leuke bar en lounge.Leuke attenties op de kamer.Heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.
Een aanrader!

Kamertip: Kamers rechts hebben een prachtig uitzicht op het oude Peniscola en de zee.
  • Verbleef: april 2015, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Robloeki
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 april 2015 beoordeeld

Het strand en de boulevard van Peniscola zijn prachtig. En gelukkig zijn de meeste toeristen hier Spanjaarden, zodat de Spaanse sfeer verzekerd is. Er staan heel wat supermoderne hotels langs d ekilometerslange boulevard, maar het Hosteria Del Mar is het meest Spaanse en sfeervolle.

Verbleef: juni 2014, reisde met een partner
1  Bedank Istatwetta
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2014 beoordeeld

Peniscola, het epicentrum voor de echte Spaanse toeristen. De enorme hotel boulevard laat ten wensen over voor wat je zoekt, enorme complexen. Hosteria del mar is nog een typische spaans gebouw, juist wat wij zochten. Wij zijn niet van de buffetten maar dit zag er wel overheerlijk uit.
We hebben 2 keer a la carte gegeten in het hotel en enorm genoten van het eten, de wijn, de bediening, de prijs. Ook het ontbijt buffet was super, voor ieders wat wils. Het leuke hier is dat ook de gasten allemaal Spanjaarden (nog wel) zijn. Hopen dat ze dit zo houden.
Hele leuke gezellig tuin met overheerlijke Mojito. Gewoon alles heerlijk hier.
O ja, de badkamer wel heel erg aan de kleine kant.

Kamertip: Alle kamers denk ik goed, alleen je kan niet op het terras zitten, te klein, te warm ivm motor airco op het kleine balkonnetje. Dit was bij 30 graden het geval.
  • Verbleef: september 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Willem en Marie... T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amelia G, Director General van Hosteria del Mar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 november 2014
Google-vertaling

Dear Client,

Thank you so much for your opinion. We are grateful for it.

We wait to welcoming you again as son as posible.

Yours sincerely,

Hosteria del Mar Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2014 beoordeeld

Het pittoreske plaatsje Peniscola aan de Costa del Azahar biedt tientallen accommodaties langs de boulevard, maar geen van deze strak moderne hotels haalt het in uitstraling bij Hosteria del Mar. Het hotel, geopend in 1966, is een juweel: de combinatie van wit gestucte muren, donker houtwerk, sierlijk smeedijzer en kleurige tegeldecoraties zorgt voor een Spaanse sfeer, terwijl harnassen en wapenschilden een snufje historie toevoegen. De opzet is ruim, met her en der gezellige zithoeken, de comfortabele koele kamers zijn voorzien van een flink balkon en modern sanitair. Het zwembad, gelegen in een keurig onderhouden tuin, is groot genoeg om een paar baantjes te te trekken. Het valt sowieso op hoe opgeruimd en schoon het hele complex er uit ziet. Verder alle lof voor het personeel, iedereen spant zich in het de gasten naar de zin te maken. En als zowel ontbijt als diner smakelijk en gevarieerd zijn, het prachtige strand letterlijk voor de deur ligt en het knusse dorp met het gave Castello zich op wandelafstand bevindt, dan blijft er niets te wensen over.

  • Verbleef: juni 2014, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Hannylouise
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amelia G, Director General van Hosteria del Mar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 september 2014
Google-vertaling

Distinguido Cliente

Muchísimas gracias por aportación.
Nos llena de satisfacción que se hayan ido encantados con nuestro Hotel.

Agradecemos su confianza y quedamos a la espera de darles nuevamente la bienvenida en nuestra Hostería del Mar.

Muy atentamente,

Amelia García Barragán
Directora Hostería del Mar
Parador Colaborador
Peñíscola

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 mei 2012 beoordeeld

Prima hotel met vriendelijk personeel, luxe service (dragen je bagage nog op je kamer)
prachtig zeezicht, en uitstekend ontbijtbuffet voor een economische prijs !
als je het hotel binnenkomst ben je direct in het echte Spanje !, de zalen zijn
fantastisch ingericht, echte luxe ! ook de kamers zijn in dezelfde stijl doorgetrokken,
parkeren is gratis en de parking, wel, je auto staat uit de zon en in veiligheid, dat
kan je van de meeste hotels niet zeggen.

Kamertip: de kamers aan de rechterkant als je met je rug naar de ingang staat hebben een uitstekend uitzicht op de oude burcht en stad van Peñiscola.
  • Verbleef: mei 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 654NADIA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken