Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 143
Expedia.comUS$ 143
Hotels.comUS$ 143
eDreamsUS$ 143
Orbitz.comUS$ 143
TravelocityUS$ 143
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (297)
Beoordelingen filteren
298 resultaten
Waardering van reizigers
271
21
3
2
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
271
21
3
2
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 298 beoordelingen
Beoordeeld op 1 juni 2018

Naast, bijna in de Sierra de Espuña, ligt deze knappe Hospederia. Rust is troef maar een uitstap naar bijvoorbeeld Murcia en andere steden is bijzonder goed te doen. Totaal ander beeld van zuidelijk Spanje. Wandelen in de Sierra is een must.
Knappe logies, eindelijk eens geen TV, uitgebreid en lekker ontbijt. 's Avonds, op bestelling een zeer gevarieerde verrassend lekkere maaltijd.
Zeer vriendelijk onthaal. eigenaars spreken Engels . Er is een solarium, een zwembad, en mooie terrassen.

Kamertip: Wij hadden uitzicht op de Sierra .Zonnige hoeksuite.
Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JoseStich49
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 januari 2018

Het hotelletje ligt in een klein bergdorpje aan de rand van het natuurpark met mooie wandelroutes.
Je mag niet bang zijn van smalle wegen langs steile hellingen om er te geraken.
De kamers zijn sober maar modern en zeer verzorgd.
Het zwembad en omliggend zonneterras geeft een prachtig uitzicht op de vallei.
Het is een familiezaak, André en zijn vrouw en zoon zorgen perfect voor de gasten, rustig, vriendelijk, attent, je voelt je er echt op je gemak.
Het ontbijt is uitgebreid en lekker, en als je voor een diner boekt word je pas echt in de watten gelegd door het gezin.
Een echte aanrader voor wie rust zoekt.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Olaf M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2017

Mooie verblijfplaats met zeer vriendelijke eigenaar en personeel. Beginpunt van enkele mooie en goed aangeduide wandelingen.
Ontbijt = OK, avondeten perfect in orde. Eigenaar heeft een uitgebreide wijncollectie van voortreffelijke kwaliteit. Gewoon ernaar vragen.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank hardyverwimp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 april 2017

Een klein hotelletje op een wat hoger gelegen plateau. Een beginpunt van mooie wandelingen in het natuurpark vlakbij. Murcia en Cartagena liggen op een uurtje rijden, waarvan het eerste halfuurtje een kronkelige weg is. Het hotel heeft een klein maar mooi zwembad, een klein solarium met sauna en een groot terras waar je kan ontbijten (beperkt lokaal ontbijt) en in de zomer ook je avondmaaltijd kan nuttigen. Onze kamer was ruim en bijzonder proper. De bediening is zéér vriendelijk, rustig en stijlvol. Het eten is er echt lekker. (Lokaal en vers). Je moet wél vóór 14u je avondmaal bestellen, en inchecken tussen 14u en 17u kan in feite niet (de receptie is dan gesloten). De parking ligt wel erg steil onder het hotel… Perfecte wifi in de kamer.
Een absolute aanrader!

Kamertip: Wij hadden kamer S1 : groot terras en bubbelbad.
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank BeBain
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2016

Prachtige rustige locatie met heel gemoedelijke zelfs Engelse service van andree. Goede benen moet je wel hebben om de niveauverschillen te overwinnen maar ideaal als tssstop in de mooie natuur. Het bioavonddiner van 30 € voor 5 gangen is ook een aanrader.

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank DD-3006
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken