Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (954)
Beoordelingen filteren
954 resultaten
Waardering van reizigers
340
358
159
63
34
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
340
358
159
63
34
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 954 beoordelingen
Beoordeeld op 3 augustus 2018 via mobiele applicatie

Helaas voelde we ons niet echt prettig in dit hotel/motel. Uitstraling vh complex viel tegen. Ontvangst was niet zo vriendelijk. Maar het was meer het type mensen/gasten wat er rondliep. Veel goedkoop volk en de plaatselijke bewoners uit Bartow en wietrokend zat in ons zwembad. Ontbijt mwa. Kamer was ok. Outlet in de buurt was super.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank kremers66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FrontDesk_GM, General Manager van Best Western Desert Villa Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you for taking the time to notify us of your recent experience. We were happy to hear that you enjoyed our local outlet, but it's unfortunate to learn that the rest of your stay didn't meet your preference. We'll be sure to consider your comments as we continually improve our accommodations, and we hope you'll join us again during your next trip to the area.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 mei 2018 via mobiele applicatie

Bij het inchecken ging er iets mis met de vooruitbetaling via reisbureau. Balie kon alleen maar zeggen dat er toch echt betaald moest worden. Men zei ook niet waarom het verkeerd ging, alleen even nogmaals betalen. Uiteindelijk wel opgelost maar had meer service van de receptie verwacht. Op de kamer niks aan te merken, alle gemakken voorzien. Wifi haperde in het begin even maar na uurtje was dit opgelost en werkte het prima.

Wel opletten met de kamers, spoorlijn ligt er dichtbij en daar gaan 24/7 zware en lange goederentreinen overheen. Er liggen oorpluggen op de kamer maar die had ik niet nodig.

Ontbijt ‘s ochtends was zeer goed!!

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank lamsterdam80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FrontDesk_GM, General Manager van Best Western Desert Villa Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 mei 2018
Google-vertaling

Thank you for offering such detailed feedback about your stay. We regret that there was an unfortunate miscommunication regarding your payment and, although it was resolved, you did not feel that the service that we provided was not up to our usual standards. We are pleased that a slight blip with the wifi was quickly remedied and that you were not disturbed by and any outside noise and did not require the earplugs that we provide to have a peaceful rest. It sounds as though the morning breakfast was a highlight of your stay and we are happy to know that! Hopefully, you will return to see us again, and we can provide you with the flawless level of service that we are so proud to offer. Thanks again!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2017

Een groot motel, met vriendelijk ontvangst, zwembad tegenover onze deur, een grote kamer met ruime toilettafel en aparte badkamer met toilet. Een airco die eens niet zoveel herrie maakte, zelfs in de nacht niet gehoord. Het ontbijt was eenvoudig maar voldoende. Kortom, een prima verblijf gehad weer voor één nacht.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Hannelore D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FrontDesk_GM, General Manager van Best Western Desert Villa Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 september 2017
Google-vertaling

Dear Hannelore,
Thank you for letting us know about your recent one-night stay at Best Western Desert Villa Inn. It's great to know that you enjoyed your time with us and that the cozy accommodations, helpful service, and beneficial amenities all made your visit a positive experience. We hope you'll join us again in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 november 2016

Hier nu al voor de 3e keer overnacht op doorreis door de Mojave woestijn. Een prima plek met een goede prijs/kwaliteit verhouding en aangenaam ontbijt.

De kamers zijn ruim, wel aan renovatie toe, maar de bedden slapen er niet minder om. Geen last gehad van lawaai van de nabij gelegen spoorweg, I15 of I40.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Tom M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FrontDesk_GM, General Manager van Best Western Desert Villa Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2016
Google-vertaling

Sounds like you had an adventurous vacation! We are happy to hear you chose to stay with us yet again! We appreciate your kind comments in regards to our accommodations. Providing the value our guests seek is our goal, and it is wonderful to hear we accomplished this during your stay. We hope for another chance to host you again during any future travels.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2016 via mobiele applicatie

Dit hotel gelegen tussen LA en Las Vegas op route 66 is echt aan te bevelen. Kamers en badkamer zijn proper en goed onderhouden. Een goed werkende airco is onontbeerlijk in Barstow. Ontbijt is zoals je in Best Western kan verwachten, goed zonder meer.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank frank H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FrontDesk_GM, General Manager van Best Western Desert Villa Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to leave us your review! We are pleased we were able to provide you with clean and comfortable accommodations during your travels.
We hope you come back to visit us and we appreciate your high recommendation!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken