Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie plek, heerlijk eten”

Restaurante Hostal Sa Rascassa
Geclassificeerd als nr. 5 van 90 Restaurants in Begur
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 45 - US$ 62
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Speciale gelegenheden, Lokale keuken, Romantisch
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
27 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren al eerder bij Sa Rascassa voor de lunch, en ook dit jaar weer goed bevallen. Wel reserveren !

Het terras buiten ligt heerlijk beschut.
Wederom heerlijk gegeten. Alle gerechten heerlijk op smaak. Niet heel veel, wat een voordeel kan zijn, maar iets meer mag wel.
Is niet voordelig, maar je eet heerlijk.
Cheesecake in een glas is genieten omdat iets lichter is dan origineel, maar super lekker.
Wijn is stevig aan de prijs.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Passenger101863
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OscarGorriz, Owner van Restaurante Hostal Sa Rascassa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2018
Google-vertaling

Hello,
Thank you for your nice review on our place -I had to use Google translate as I do not speak dutch!
Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (332)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 332 beoordelingen

20 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op aanraden van vrienden zijn we naar deze baai gereden met de bedoeling hier s avonds te komen eten. We kwamen van wat verder, was even rijden. Jammergenoeg mocht ik niet reserveren omdat ik kinderen van 8 en tien jaar meehad. Echt niet plezant. Ik begrijp dat je een soort van exclusieve sfeer wilt creeren, maar als je botweg geweigerd wordt blijf je achter met een slecht gevoel. Teleurgesteld dus...

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank jeroeng392
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OscarGorriz, Owner van Restaurante Hostal Sa Rascassa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2017
Google-vertaling

Hi, Jeroen G,
I am sorry I do not speak dutch, so I will reply in english.
Thank you for letting everybody know you do not like our policy. I understand your disappointment, as I very well know we cannot please everybody.
But it is our policy, though, not to accept children under twelve in the evenings, and it has been so for the last three years; it is also written in our website, in bold letters; and every time someone tries to book for dinner for more than two people, by phone or by email, we ask whether there are any children.
Kind regards,
Oscar Górriz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg leuk eten. Ik Sa Rascassa. Leuke gerechten en goede wijnen. Iets prijziger dan veel anders in de omgeving. Terras is mooi. Het ligt in de bergen.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank igor4all
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OscarGorriz, Owner van Restaurante Hostal Sa Rascassa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2017
Google-vertaling

Dear igor4all,
Thank you for your nice review on our place.
Kind regards,
Oscar Górriz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Sa Rascassa ligt op een heel mooie plek bij de baai van Aiguefreda en heeft een mooi terras beschut door bomen en is s'avonds feeëriek verlicht.
Helaas vanwege de weersomstandigheden binnen gegeten hetgeen wel bepalend is voor de sfeer.

Hoofdmenu was tonijn steak met garnituur. Vis was van uitstekende kwaliteit, de garnituur had wel iets meer mogen zijn, gelet op de prijs van dit menu
Dessert was prima: tartin en aarbeien in witte chocolade.
de rose wijn (per glas) werd aan tafel uit de fles geschonken en was van goede kwaliteit.
de bediening was heel plezierig.

S'middags hadden we nog een tartaar van tonijn en een salade met geitenkaas gegeten met een glas rose. Beide gerechten van prima kwaliteit.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Kees T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Onder de bomen is het goed toeven. Idyllisch en ook prima eten. De omgeving is prachtig. Je schijnt hier ook kamers te kunnen huren. Hier komen we zeker een keer terug. Je moet het wel even weten te vinden.

Datum van bezoek: augustus 2015
Bedank maartjemadelief
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante Hostal Sa Rascassa bekeken, bekeken ook

 

In Restaurante Hostal Sa Rascassa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding