Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Mooi huis met alles op en aan, enkele maren”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Casa Renaissance

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Salobrena, provincie Granada, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 18 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

PasEdegem ...
Edegem, België
Niveau 6 bijdrager
158 beoordelingen
68 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 44 nuttige stemmen
“Mooi huis met alles op en aan, enkele maren”
Beoordeeld op 25 oktober 2015 voor een verblijf in juli 2015

Dit is een mooi huis, met heerlijke plekken om binnen en buiten te zitten. met zorg en veel stijl ingericht. Super zwembad, heerlijke plek om buiten te eten.
Eén maar is dat het deze zomer erg warm en windstil was, dus geen bries die s avonds verkoeling bracht. Dan wordt het huis s nachts echt te warm. Er is geen airco omdat de eigenaars het huis zo inrichtten dat er een bries doorheen kan waaien. Maar als die bries ontbreekt en het is 42 graden... dan mis je de airco s nachts heel erg. De zetels binnen zijn mooi maar niet zo comfortabel, lekker onderuitzakken om TV te kijken is niet echt mogelijk zo. De kok (zoon van eigenares) maakt heel lekker eten, zijn BBQ's en curryschotels zijn erg de moeite. ook doen ze heel erg hun best alles naar wens te laten verlopen en helpen met alles wat je nodig hebt.

Datum van verblijf: juli 2015
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: het zwembad met zijn omgeving
Minpunten: we misten echt de airco
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 okt 2015
Hi Pascale, I am glad you had a good time staying at Casa Renaissance. As you pointed out, this summer was the hottest recorded in Spain and as such the temperature far exceeded what is the norm in Spain. Under a normal summer temperature the ceiling fans and summer breeze is more than adequate for a pleasant sleep. This is the first time someone has commented that they could not 'Kick back' and watch tv due to the furniture not being comfortable.. very strange? Kindest regards June and the team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mark E
Sarrazac, Frankrijk
Niveau 3 bijdrager
10 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 7 november 2018 voor een verblijf in oktober 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pippa k
Beoordeeld op 13 april 2017 voor een verblijf in april 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: april 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
n0reen071
Londen, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 25 maart 2017 voor een verblijf in maart 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: maart 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FineFoodT ...
Plymouth, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 1 maart 2017 voor een verblijf in oktober 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2016
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 mrt 2017
Hi David.
Thanks for the lovely review, you and your family are welcome back to stay any time. Glad you enjoyed the trip to Granada and Malaga I will pass on your compliments to Anthony.

Many thanks
June and the team at Casa Renaissance.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FamilyKni ...
Londen, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 15 februari 2017 voor een verblijf in februari 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: februari 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 feb 2017
Hi Mark. Thank you for taking the time to send a review. You and your family are welcome back any time. Kindest Regards June
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mtf0508
York, Verenigd Koninkrijk
Niveau 6 bijdrager
124 beoordelingen
26 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 76 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 oktober 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: september 2016
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Everything
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 okt 2016
Hi,
Thank you for such a lovely review and are all welcome back to stay at Casa Renaissance anytime!! :) See you all again soon, June and the team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.