Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top restaurant”
Beoordeling van Restaurante Asador Parque

Restaurante Asador Parque
Geclassificeerd als nr. 1 van 28 Restaurants in Lanjarón
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 13
Gegevens restaurant
31 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Daar waar je in de andere gelegenheden in Lanjaron iets gaat eten is het bij dit restaurant echt genieten van het eten! Veel keuze, super klaar gemaakt, ziet er mooi uit en prettige bediening!

Bedank Yolande B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Asador P, Propietario van Restaurante Asador Parque, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 september 2017
Google-vertaling

¡Muchas gracias!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (162)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 162 beoordelingen

Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
29 maart 2017 beoordeeld

De natuurlijke habitat voor een prima restaurant als dit is een stad als Granada, eerder dan Lanjaron. Gelukkig heb ik een paar dagen met mijn vrouw in Lanjoron en we ontsnappen uit ons nogal deprimerend hotelrestaurant om intrek te nemen in dit zeer moderne Asador Parque. We eten prachtig gefrituurde berenjeras en - voor het eerst in mijn leven - een zwarte paella. Witte rijst met octopus, gekookt in de inkt van de octopus. Waarschijnlijk niet volgens de de regels uit Valencia, maar een fantastische smaak! De housewine, een Barrica 2008 van de finca Quatro Vientos is een bom van fruit die explodeert in je mond.

Bedank Chris V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
17 maart 2017 beoordeeld

In een vrij moderne ruimte met een zeer correcte bediening wordt zeer goed gekookt. Nu vier verschillende hoofdgerechten gegeten, waarvan drie keer visgerechten en één vleesgerecht, mag ik wel zeggen dat als je hier in de buurt bent dit het omrijden waard is.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank SteefdeVosch
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi restaurant met top eten. Prijzen zijn idd iets hoger maar in vergelijk met de kwaliteit is het nog steeds een koopje!

Bedank Robert S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Asador P, Propietario van Restaurante Asador Parque, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 oktober 2016
Google-vertaling

¡Gracias por comentar!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2016 beoordeeld

Een interieur van een duur restaurant, maar de prijs van een gewoon restaurant.
De bediening steekt boven het gemiddelde uit (vreemde talen zijn niet hun sterkste punt, maar dat wordt gecompenseerd door veel inzet) en last but not least : het eten is er lekker !
Wij hebben een dagmenu (3 gangen, per gang een keuze uit 3 gerechten) gegeten : niets op aan te merken !
Ook kinderen zijn er welkom.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank degrootmangelinckx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Asador P, Propietario van Restaurante Asador Parque, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 september 2016
Google-vertaling

¡Muchas gracias!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante Asador Parque bekeken, bekeken ook

Lanjarón, provincie Granada
Lanjarón, provincie Granada
 
Lanjarón, provincie Granada
Lanjarón, provincie Granada
 

In Restaurante Asador Parque geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding