Ideaal hotelletje voor een bezoek aan Granada. Goed kwartier met de auto tot de grote parkeerplaats van het Alhambra, idem naar het centrum. Hoofdgebouw is met goed gevoel voor smaak ingericht. Vriendelijke ontvangst. Schone en goed ingerichte kamer (wij hadden een ‘superior room’, met terras en vrij uitzicht). Er is veel aandacht voor ‘sustainability’. Het ontbijt is zeer verzorgd met dagelijks wisselende specials. Ook het diner is prima, al is het een vast menu. Goede en betaalbare wijnen. Heerlijk zwembad om bij te komen van het bezoek aan de stad. Ook wandelaars kunnen hier prima terecht, er zijn meerdere ‘hiking trails’. De dames van de receptie helpen je op weg. Er is misschien één minpuntje, en dat is de zeer nauwe toegangsweg om er te komen. Minder ervaren chauffeurs zullen daar niet erg blij mee zijn. Wij hadden er geen probleem mee. Tip: naast het Alhambra als ‘must see’ heeft Granada nog veel meer moois te bieden. Sla de kloosters van Cartuja (aan de noordkant van de stad) en San Jéronimo zeker niet over, naast uiteraard de andere Godshuizen en de Koninklijke kapel in het centrum!