Wat een heerlijk hotelletje! Tegen de berg aan is dit kleinschalige hotel een oase van rust en toch vlakbij het dorpje Monachil. Ook Granada ben je zo (ca 20 min auto). Wij hadden een standard jkamer met terras. Deze zou ik wel aanraden, want de kamers zonder terras zijn echt aan de kleine kant. Het zwembad Is heerlijk, maar in september Door de koude nachten erg koud water! De honestybar (zelf drinken/hapje pakken en opschrijven bij jouw kamernummer op een briefje) Is zeer uitgebreid met bier, wijn, diverse frisdranken e hapjes als chips, nootjes, worst, kaas, olijven etc).s Avonds kan je bij het hotel eten voor 35 euro. Wij hebben dit 2 van de drie avonden gedaan omdat we geen zin hadden de berg af te rijden. Het uitzicht vanaf het terras Is ook echt fantastisch! We hebben prima gegeten maar verwacht geen culinaire hoogstandjes en ze hebben het tempo er flink in. Ze serveren overigens een vaststaand 4 gangen menu (soep, salade, hoofgerecht, klein dessert). Prijs is wat ons betreft wat aan de hoge kant. Ga ook zeker eens de berg af s avonds en eet dan bijv. Bij Cantina del Diego. Aanrader! Ontbijt is heerlijk met wederom prachtig uitzicht op de bergen. Voldoende variatie en leuke, typisch lokale producten.
Zeker voor herhaling vatbaar!