Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuke plek, heerlijk gegeten ”
Beoordeling van La Casita

La Casita
Geclassificeerd als nr. 1 van 8 Restaurants in Montejaque
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 34
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
25 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super leuk terras, vriendelijke bediening, verrast met een amuse en een lekkere pizza op! Ook veel lekkere voorgerechten.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Lisa L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (227)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 227 beoordelingen

25 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier het beste gegeten van onze hele reis door Andalusië! We kregen eerst een hapje, de obers waren erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben de pizza carbonara en de tataki van tonijn gegeten. Een ware ontdekking van verschillende verfijnde smaken! De dressering van de borden was ook met veel liefde gedaan. Als dessert namen we nog de huisgemaakte tiramisu (best we ever had!!). Bij de rekening kregen we nog eens een glaasje Cava en chocolade, mooie attentie om de avond in stijl af te ronden! De locatie is trouwens ook erg mooi. De tafels zijn verspreid over verschillende niveaus in een idyllische tuin. Echte aanrader, zelfs voor als je niet in Montejaque moet zijn!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank elieshx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben heel goed gegeten. Het is inderdaad niet heel goedkoop, maar het is het geld wel waard. Wij hadden een heerlijke plateau van Iberische specialiteiten vooraf. Als hoofdgerecht Iberische varkenshaasmedaillons, zalm en de meiden een pizza gedeeld. Helaas was de tiramisu op, maar hebben we een ander lekker toetje gedeeld.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Marja M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2017 beoordeeld

Heel fijn en gezellig restaurant. Lag ook precies onder ons appartementje. Maar het was wel nogal aan de dure kant. Vergeleken met de rest van de prijzen in het dorp

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Pjotr B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten en verzorgt opgemaakte borden. Genieten met een prachtig uitzicht op de bergen. Om er te komen is het even steil, maar er is ook een trap langs de kant gemaakt. Wel contant betalen!

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank Annemiek de RS d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Xavi R, Director de Relaciones Públicas van La Casita, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2017
Google-vertaling

Thank you for your opinion. Best regards and thanks for your visit.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Casita bekeken, bekeken ook

 
Montejaque, Province of Malaga
Montejaque, Province of Malaga
 

In La Casita geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding