Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

‚Äúitaliaans restaurant waar ze alleen spaans sprekenūüôĀ‚ÄĚ
Beoordeling van La Casita

La Casita
Geclassificeerd als nr. 1 van 8 Restaurants in Montejaque
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 34
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
27 mei 2017 beoordeeld

mooie locatie met vriendelijk personeel maar eten veel te duur en te weinig.en voor de prijs dle je betaald niet voldoende kwaliteit doe de helft van de prijs dan heb je de juiste verhouding prijs kwaliteit.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Tallineke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Xavi R, Director de Relaciones P√ļblicas van La Casita, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 september 2017
Google-vertaling

Thank you for your opinion. A cordial greeting and thanks for your visit.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (228)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 228 beoordelingen

7 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

In dit restaurant krijg je een amuse vooraf en bij betaling cava. De voorgerechten (meloen met ham en tropische salade) waren heerlijk. Samen genoten van Paella met veel vis.

Bedank joseedevos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Xavi R, Director de Relaciones P√ļblicas van La Casita, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 mei 2017

Dank u voor uw mening. Wij hopen dat uw bezoek binnenkort. groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een lekker Italiaans restaurant in het dorpje Montejaque. Goed eten en vriendelijk personeel, we gaan hier zeker nog een keer terug tijdens ons verblijf hier.

Bedank Susanne A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carolina1575, Propietario van La Casita, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 oktober 2016
Google-vertaling

Muchas gracias por su opinión, esperamos volver a verle pronto

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Op basis van de andere recenties hadden we meer verwacht. Eén ding klopt; het restaurant bevindt zich op een mooie locatie met een mooi uitzicht. Tenminste als je de kans krijgt om buiten te zitten.
Over het eten zijn wij echter verre van tevreden. Onze dochters bestelden beide een pizza, waarvan de bodem erg droogs was. Daarnaast was van de pizza Hawaii, de ananas niet goed. Had een hele aparte, leek wel bedorven, smaak.
Verder zat de zalmfilet vol met graat en was de ravioli (hoofdgerecht nota bene) nog minder dan een voorgerecht.
Al met al voor ons een grote teleurstelling

Bedank GeertVanRaaij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carolina1575, Propietario van La Casita, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 oktober 2016
Google-vertaling

Lamento que no se haya llevado una buena impresión de nuestro restaurante, intentaremos mejorar. Gracias

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke plek in een prachtig wit dorpje. We hebben met het hele gezin een pizza gegeten. De pizza was best lekker maar helaas vonden we de bodem wel echt wat minder. Prima voor een keer, verwacht gewoon geen steenovenpizza.

Bedank Resort593356
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Casita bekeken, bekeken ook

 
Montejaque, Province of Malaga
Montejaque, Province of Malaga
 

In La Casita geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding