Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten”
Beoordeling van Restaurant Molino del Santo

Restaurant Molino del Santo
Geclassificeerd als nr. 1 van 11 Restaurants in Benaojan
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 21 - US$ 49
Keukens: Spaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden, Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken, Grote groepen
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Bezorgen, Reserveringen
24 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een beetje een verborgen plek een heerlijk restaurant. Creatieve chef die heerlijke gerechten maakt met streekproducten. Bovendien supervriendelijke bediening. Een mooie avond met lekker eten en goede wijn.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank 21annemarieg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PaulineElkin, Owner van Restaurant Molino del Santo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2018
Google-vertaling

Thank you so much for your Review - and I'm so sorry I can't reply in Dutch!

We are all really pleased you enjoyed your meal with us at Molino del Santo...and look forward to welcoming you back
one day soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (456)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 456 beoordelingen

4 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit pareltje in Benaojan is niet heel gemakkelijk te vinden. Het ligt iets afgelegen in een schitterende groene omgeving. Het restaurant straalt een warme intieme sfeer uit. Ontvangst is hartelijk. De kaart is overzichtelijk met zelfs een kindermenu. De opmaak van de gerechten ziet er prachtig uit en de smaak meer dan voortreffelijk. Net even wat anders dan de lokale Spaanse (tapas) gerechten. Prijzen van de gerechten zijn zoals in Nederland. Prima wijnkaart tegen zeer redelijke prijzen (rond de €15). Als je toch in de buurt bent van Montejaque en Benaojan....loop hier dan zeker naar binnen!

Datum van bezoek: augustus 2017
1  Bedank 735rexn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig voor lunch en diner. Heerlijk eten. Papil strelende voorafjes, heerlijk hoofd gerecht en verbazingwekkende desserts. De crème brule en de ijscones zijn ongeëvenaard. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Peterfarr2002
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten met vrouw en kind (2,5 jaar). Zeer smaakvolle gerechten. Goede bediening (kind vriendelijk) en prima ambiance. Enige minpuntje wat je zou kunnen opmerken is het feit dat we de enige dertigers waren. Publiek hoofdzakelijk 50+.

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank Baardmans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PaulineElkin, Owner van Restaurant Molino del Santo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2016
Google-vertaling

Thank you so much for your Review and really pleased you and your family enjoyed your meal.
We want customers of every age to feel welcome - whether it's Babies or the Older Generation - all are important to us and worthy of good Food and Service.

We hope to welcome you again one day.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heerlijke plek, eerlijke bediening en een kwalitatief hoogstaande keuken. Een aanrader , we hebben genoten.

Datum van bezoek: april 2016
Bedank edwin4855
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PaulineElkin, Owner van Restaurant Molino del Santo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 april 2016
Google-vertaling

Thank you so much for your kind words - I'm sorry I can't reply in your language but I'm sure you can understand English!

The Team and I are thrilled you so enjoyed the food and service - a lot of time and thought is put into the making of the Menus by the Chefs and the Waiters really want you to enjoy your stay.

We hope to welcome you back soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Molino del Santo bekeken, bekeken ook

 
Montejaque, Province of Malaga
Alpandeire, Province of Malaga
 
Benaocaz, Sierra de Grazalema Natural Park
 

In Restaurant Molino del Santo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding